Νέα καταγγελία για τον «γνωστό σκηνοθέτη - ηθοποιό» έρχεται στη δημοσιότητα από δημοσιογράφος, ο οποίος αποκαλύπτει πως ως φοιτητής λάμβανε «επίμονα, αμήχανα και creepy μηνύματα» από τον εν λόγω θεατράνθρωπο

Νέα καταγγελία για τον «γνωστό σκηνοθέτη – ηθοποιό» έρχεται στη δημοσιότητα από δημοσιογράφος, ο οποίος αποκαλύπτει πως ως φοιτητής λάμβανε «επίμονα, αμήχανα και creepy μηνύματα» από τον εν λόγω θεατράνθρωπο.

Την αποκάλυψη κάνει ο Νίκος Ευσταθίου μέσα από ανάρτηση στο Facebook.

Όπως τονίζει, εκείνος δεν είχε υποστεί κακοποίηση, ωστόσο «μιλώντας, τότε, σε φίλους ηθοποιούς και σπουδαστές του Εθνικού» ο συντάκτης αναφέρει πως έλαβε «ομόφωνη απάντηση: ήταν κοινό μυστικό πως ο εν λόγω σκηνοθέτης-ηθοποιός είναι συστηματικά abusive».

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Ευσταθίου:

«Ανέτρεξα και εγώ στο inbox μου και βρήκα αναλυτικά τα επίμονα, αμήχανα και creepy μηνύματα που λάμβανα το 2014, ως φοιτητής εξωτερικού, από τον γνωστό “σκηνοθέτη – ηθοποιό”.

Ναι μεν δεν ήταν καθόλου τραυματική εμπειρία, δεν υπήρξα θύμα κακοποίησης, δεν τον γνώρισα καν ποτέ από κοντά.

Από τα αλλεπάλληλα μηνύματα, τις αδιάκριτες ερωτήσεις προς έναν άγνωστο, και τις προσκλήσεις να παίξω στις παραστάσεις του (φαντάζομαι διέγνωσε το ταλέντο μου στην υποκριτική από τις φωτογραφίες προφίλ) ήταν, όμως, ξεκάθαρο πως πρόκειται για προβληματικό άτομο.

Μιλώντας, τότε, σε φίλους ηθοποιούς και σπουδαστές του Εθνικού, πήρα ομόφωνη απάντηση: ήταν κοινό μυστικό πως ο εν λόγω σκηνοθέτης-ηθοποιός είναι συστηματικά abusive.

Αν το ήξερα εγώ – όντας στην κοσμάρα μου και μένοντας στην Αμερική – απορώ πως ξέφυγε από πολλούς που τον γνώριζαν καλύτερα».

Δείτε την ανάρτηση

Ανέτρεξα και εγώ στο inbox μου και βρήκα αναλυτικά τα επίμονα, αμήχανα και creepy μηνύματα που λάμβανα το 2014, ως…

Posted by Niko Efstathiou on Friday, February 19, 2021

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr