Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Βρανά: Όρθια στα χιόνια - Η συγκινητική ανάρτηση

Κατερίνα Βρανά: Όρθια στα χιόνια – Η συγκινητική ανάρτηση

Η ανάρτηση συγκίνησε τους θαυμαστές της, Κατερίνα Βρανά καθώς ήταν η πρώτη φορά ύστερα από την περιπέτεια της υγείας της που την είδαν να στέκεται όρθια και όχι καθισμένη στο καροτσάκι

Η γνωστή stand up comedian Kατερίνα Βρανά πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Twitter, όπου τη βλέπουμε χαμογελαστή να ποζάρει στα χιόνια.

Η ανάρτηση συγκίνησε τους θαυμαστές της, καθώς ήταν η πρώτη φορά ύστερα από την περιπέτεια της υγείας της που την είδαν να στέκεται όρθια και όχι καθισμένη στο καροτσάκι.

Μιλώντας για την περιπέτεια υγείας που βίωσε και την αναπηρία που της δημιούργησε, σε συνέντευξή της η Κατερίνα Βρανά είχε δηλώσει:

«Eγινε διάτρηση εντέρου και μολύνθηκε όλο το σύστημα. Μολύνθηκε το αίμα μου. Έπαθα σηψαιμία και μπήκα σε σοκ από το οποίο οχτώ στους δέκα πεθαίνουν. Εγώ την γλύτωσα και δεν ξέρω ποιος είναι ο άλλος! Λόγω της σηψαιμίας δημιουργήθηκε μια αλυσίδα θεμάτων που επηρέασαν και άλλα πράγματα και εν τέλει έχω ακόμα θέματα κίνησης, ισορροπίας, ομιλίας, όρασης. Όλα τα έχω και συμφέρω» είπε και συνέχισε:

«Όταν συνέβη αυτό ήμουν στην Μαλαισία για περιοδεία. Μπορεί αν ήταν κάποιο αυτοάνοσο που δεν το είχαμε βρει, μπορεί να ήταν φλεγμονή αλλά δεν νομίζουν οι γιατροί. Έχει γίνει όμως τόση πολλή ζημιά έκτοτε που δεν μπορούν να βρουν τι το ξεκίνησε» είχε προσθέσει η νεαρή κωμικός.

«Ό,τι γινόταν γύρω μου, όσο βρισκόμουν σε κώμα, έμπαινε μέσα στα όνειρα μου. Άκουγα και καταλάβαινα τα πάντα. Οπότε, όταν ξύπνησα, ήξερα και που ήμουν και το τι είχε γίνει».

Συγκινημένη από την αντίδραση των fans της, η Κατερίνα Βρανά έκανε ακόμα ένα tweet:

«Χθες το βράδυ ανέβασα μία φωτογραφία όπου στεκόμουν όρθια στο χιόνι στην Αθήνα και αντί να θαυμάσετε το χιόνι, όλοι μου δίνατε συγχαρητήρια επειδή ήμουν όρθια. Ελπίζω να είστε χαρούμενοι τώρα, κλαίω…”, έγραψε, μεταξύ άλλων, στο μήνυμα της στα αγγλικά.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024