Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βραζιλία : Έρευνα για «εμβολιασμούς» με κενές σύριγγες

Βραζιλία : Έρευνα για «εμβολιασμούς» με κενές σύριγγες

Η αστυνομία του Ρίο ντε Τζανέιρο ξεκίνησε έρευνα, μετά τις καταγγελίες ότι κάποιες δόσεις του εμβολίου για τον κοροναϊό μπορεί να κατέληξαν σε πρόσωπα που δεν τις δικαιούνταν, αφού δημοσιοποιήθηκαν βίντεο στα οποία υγειονομικοί κάνουν ενέσεις σε ηλικιωμένους, οι οποίες όμως είναι κενές

Η αστυνομία του Ρίο ντε Τζανέιρο ξεκίνησε έρευνα σήμερα, μετά τις καταγγελίες ότι κάποιες δόσεις του εμβολίου για το νέο κοροναϊό μπορεί να κατέληξαν σε πρόσωπα που δεν τις δικαιούνταν, αφού δημοσιοποιήθηκαν βίντεο στα οποία υγειονομικοί κάνουν ενέσεις σε ηλικιωμένους, χωρίς όμως να τους εγχύουν τίποτα!

Η αστυνομία ζήτησε από τις τοπικές αρχές και τους υγειονομικούς αξιωματούχους να βοηθήσουν, ώστε να διευκρινιστεί τι απέγιναν οι δόσεις που προορίζονταν για ομάδες υψηλού κινδύνου.

Στην Πολιτεία του Ρίο έχουν καταγγελθεί τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις ψεύτικων εμβολιασμών, στις οποίες οι υγειονομικοί έκαναν ενέσεις με άδειες σύριγγες.

Οι εργαζόμενοι που εμπλέκονται στην υπόθεση έχουν ήδη απολυθεί και οι ηλικιωμένοι που δέχτηκαν αυτές τις ψεύτικες ενέσεις εμβολιάστηκαν αργότερα, ανέφερε το συμβούλιο νοσηλευτικής φροντίδας του Ρίο, Coren-RJ.

Αν η αστυνομία διαπιστώσει ότι τα εμβόλια δόθηκαν αλλού, οι εμπλεκόμενοι μπορεί να διωχθούν για υπεξαίρεση, κατηγορία που τιμωρείται με κάθειρξη έως και 12 ετών.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024