Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ολοκλήρωσε την ακρόαση για την προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, το οποίο ασχολήθηκε με την προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα κατά του ορισμού του πρώτου προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο του Αγρινίου.

Με την προσφυγή του ο ΠΑΣ Γιάννινα ζητά την αναβολή του σημερινού παιχνιδιού και τον ορισμό του σε νέα ημερομηνία, στη φυσική του έδρα, στους Ζωσιμάδες.

Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 11:00 και η σύνθεση των δικαστών αποσύρθηκε αμέσως για να εκδώσει απόφαση.

Άλλωστε, το ματς αρχίζει στις 15:00 και δεν επιδέχεται καθυστέρηση η ετυμηγορία.

Τον ΠΑΣ εκπροσώπησε η δικηγόρος κυρία Σεβαστοπούλου, ενώ ήταν παρών και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιώργος Χριστοβασίλης.

Η πρόεδρος του Διαιτητικού Δικαστηρίου επισήμανε στον κύριο Χριστοβασίλη ότι η ομάδα του κατέθεσε αίτημα για αλλαγή της σειράς των παιχνιδιών, θέτοντας ζήτημα ακαταλληλότητας του γηπέδου των Ζωσιμάδων.

Μάλιστα, όπως συμπλήρωσε η πρόεδρος, την ακαταλληλότητα επιβεβαίωσε ο διαιτητής Παπαδόπουλος, ο οποίος ανέβαλε τον πρώτο προημιτελικό πριν από μία εβδομάδα.

Ο κύριος Χριστοβασίλης ανταπάντησε ότι η κακοκαιρία πέρασε από τα Ιωάννινα το Σάββατο και ότι η Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ δεν έλεγξε το γήπεδο πριν ορίσει το ματς στο Αγρίνιο.

Επιπλέον, ο κύριος Χριστοβασίλης ισχυρίστηκε εκ νέου ότι ο Παναθηναϊκός ήξερε για την επιλογή του Αγρινίου πριν από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στη συνεδρίαση άσκησε πρόσθετη παρέμβαση ο Παναθηναϊκός, κατά της προσφυγής του ΠΑΣ Γιάννινα.

Εκ μέρους του Παναθηναϊκού μίλησε ο δικηγόρος Άλκης Παπαντωνίου, ο οποίος τόνισε ότι ορθώς ορίστηκε το ματς σε άλλο γήπεδο, διότι δεν είναι σε θέση να φιλοξενήσει το παιχνίδι, ενώ έκανε λόγο για έναν κακό αγωνιστικό χώρο, που έχει προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς σε ποδοσφαιριστές στο παρελθόν.

Ο δικηγόρος της ΕΠΟ, Νίκος Μπάρτζης, ισχυρίστηκε ότι δεν έχει δηλωθεί εναλλακτική έδρα από τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο και ότι το γήπεδο της Ανατολής που έχει δηλωθεί ως δεύτερη έδρα στο πρωτάθλημα δεν πληροί τις προϋποθέσεις.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr