Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Βόμβες» Χριστοβασίλη : Αποκλειστικά υπεύθυνος ο Γραμμένος - Με δόλο η αλλαγή έδρας

«Βόμβες» Χριστοβασίλη : Αποκλειστικά υπεύθυνος ο Γραμμένος – Με δόλο η αλλαγή έδρας

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης σε δηλώσεις του κατηγόρησε ανοιχτά τον Βαγγέλη Γραμμένο και την ΕΠΟ για την αλλαγή έδρας με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως έγινε με δόλο

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΕΠΟ και πιο συγκεκριμένα κατά του Βαγγέλη Γραμμένου, τονίζοντας ότι είναι ο υπεύθυνος για την αλλαγή έδρας στο ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ μίλησε στον Over FM 104,9 και τόνισε μεταξύ άλλων πως η αλλαγή της έδρας έγινε με δόλο, ενώ απηύθυνε βαριές κατηγορίες κατά του προέδρου της ΕΠΟ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Over FM 104,9:

«Εγώ είπα στον κ. Γαβριηλίδη ότι τα χιόνια στο μισό γήπεδο έχουν φύγει και ότι μπορεί να φιλοξενήσει αγώνα. Δεν λάβαμε κάποια απάντηση. Από εκεί και πέρα μάθαμε εχθές το μεσημέρι πως ο αγώνας μεταφέρθηκε στο Αγρίνιο. Τότε μας είπαν πως αποφασίσαμε να μεταφέρουμε εκεί τον αγώνα, διότι το γήπεδο είναι ακατάλληλο. Και βάσει του ΚΑΠ δεν μπορούν να αναβάλουν ένα παιχνίδι. Εγώ το μόνο που θα πω είναι ότι η απόφαση πάρθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Θα μπορούσε να υπάρχει και δόλος αλλά και αναποτελεσματικότητα. Να βοηθήσουν δηλαδή την αντίπαλη ομάδα».

Για την αντίδραση που θα έχει η ομάδα του ΠΑΣ: «Εμείς λέμε ότι αν δεν υπάρχουν επιπτώσεις βαθμολογικές ίσως να μην κατέβουμε στην αναμέτρηση. Άλλα είναι δύσκολο διότι λογικά θα υπάρχουν επιπτώσεις και δε θέλουμε να δυσκολέψουμε την ομάδα».

Για την απόφαση που πήρε μόνος του ο Βαγγέλης Γραμμένος: «Αναφέρομαι στον κύριο Γραμμένο, διότι αυτός πήρε την απόφαση. Δεν έγινε κάποιο συμβούλιο για να παρθεί η απόφαση. Δεν είναι επείγον να γίνει ο αγώνας αυτή τη βδομάδα. Ο επαναληπτικός αργεί πολύ, είναι τον άλλο μήνα. Για να πάρει μια απόφαση η επιτροπή πρέπει να πάρει γραπτή βεβαίωση από τον ΠΑΣ ότι θέλει να γίνει ο αγώνας στο Αγρίνιο. Εμείς δεν πήραμε καμία ενημέρωση»

Για το πώς αντιμετωπίζουν η ΕΠΟ και η Super League τις μικρότερες ομάδες: «Το πιο βασικό είναι ότι η ΕΠΟ και η Super League πρέπει να ξέρουν ότι υπάρχουν 14 και 16 ομάδες. Εδώ βλέπουμε μόνο το τι θα γίνει με τις μεγάλες και αφήνουμε τις μικρότερες απέξω. Ναι, να έχουν μια βοήθεια οι ομάδες που μας εκπροσωπούν στην Ευρώπη, αλλά αν ήταν άλλη ομάδα σε αυτή τη θέση δε θα γινόταν αυτό. Όποιος αναλάβει καινούριος πρόεδρος στην ΕΠΟ πρέπει να το αλλάξει αυτό. Να φύγουμε άμα είναι από το χώρο και να παίζουν μόνες τους οι μεγάλες. Έτσι γίνεται πάντα. Βοηθούν μόνο τις μεγάλες. Και στο τέλος φεύγουν όλοι αποτυχημένοι».

Για το τι αναμένεται να κάνει η ομάδα του ΠΑΣ γι’ αυτήν την απόφαση: «Εμείς σήμερα θα καταθέσουμε και θα είναι μεγάλο λάθος αν δεν αλλάξει η απόφαση. Εμείς ζητούμε να αναβληθεί το παιχνίδι που παράνομα αποφασίστηκε και να διεξαχθεί την άλλη εβδομάδα στα Γιάννενα, που είναι στην κατάσταση που ήταν τον Οκτώβριο. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον αγωνιστικό χώρο».

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024