«Δεν ξέρω πώς λειτουργούσε ο κ. Πολάκης ως δήμαρχος, αλλά στην Αθήνα κοιτάμε να λύσουμε τα προβλήματα και χωρίς τα δικά του, καθ´ ομολογία, “μαύρα ταμεία”», αναφέρει ο κ. Μπακογιάννης

Ότι μπέρδεψε «το αλάτι με τη λάσπη» κατηγορεί ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη, με αφορμή αναρτήσεις του δεύτερου για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας στην Αθήνα.

Μάλιστα ο κ. Μπακογιάννης, αναφέρει δηκτικά : «Δεν ξέρω πώς λειτουργούσε ο κ. Πολάκης ως δήμαρχος, αλλά στην Αθήνα κοιτάμε να λύσουμε τα προβλήματα και χωρίς τα δικά του, καθ´ ομολογία, “μαύρα ταμεία”».

Αναλυτικότερα ο δήμαρχος Αθηναίων, αναφέρει: «Καλή η πλάκα του κ. Πολάκη, αλλά καλύτερη η αλήθεια. 37 μηχανήματα στους δρόμους για να μείνει ανοιχτή, λειτουργική και ασφαλής κάθε γειτονιά της πόλης. Εκατοντάδες τόνοι αλατιού. Προμηθευτήκαμε επιπλέον για να έχουμε εφεδρείες και να είμαστε έτοιμοι για όλα. Δεν ξέρω πώς λειτουργούσε ο κ. Πολάκης ως δήμαρχος, αλλά στην Αθήνα κοιτάμε να λύσουμε τα προβλήματα και χωρίς τα δικά του, καθ´ ομολογία, “μαύρα ταμεία”. Δυστυχώς, κ. Πολάκη μπερδέψατε το αλάτι με τη λάσπη. Ρίξτε την αλλού».

Καλή η πλάκα του κ. Πολάκη, αλλά καλύτερη η αλήθεια. 37 μηχανήματα στους δρόμους για να μείνει ανοιχτή, λειτουργική και…

Δημοσιεύτηκε από Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis στις Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021

Οι αναρτήσεις του Πολάκη

Ο κ. Πολάκης σε ανάρτησή του, εγκαλούσε τον δήμαρχο Αθηναίων για καθυστέρηση στην προμήθεια αλατιού

Δείτε την ανάρτηση:

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ!!!!
Ο Μπακογιάννης προμηθεύεται ΣΗΜΕΡΑ ,αλάτι για τους δρόμους !!!!!Σημερα ρε…

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr