Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς : Η επίθεση για το πάρτι της Πρωτοχρονιάς και η «απάντησή» του

Τσιτσιπάς : Η επίθεση για το πάρτι της Πρωτοχρονιάς και η «απάντησή» του

Ο Τσιτσιπάς είχε κατηγορηθεί ότι πήγε στο Ντουμπάι για το γλέντι της Πρωτοχρονιάς. Η αλήθεια είναι ότι προετοιμαζόταν για το τουρνουά. Και σήμερα απάντησε με την τεράστια νίκη του

Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν: «Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις». Το ρητό αυτό φαίνεται να βρίσκει εφαρμογή στην περίπτωση του Στέφανου Τσιτσιπά και της υπόθεσης με το πάρτι που έγινε στο Ντουμπάι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Οπως όλοι θυμόμαστε, στο περίφημο αυτό πάρτι που έγινε ενώ η Ελλάδα ήταν σε lockdown, είχαν πάρει μέρος πολλά γνωστά ονόματα της showbiz, μεταξύ των οποίων και ο Πέτρο Κωστόπουλος. Στο πάρτι αυτό, ωστόσο, καλεσμένος ήταν και ο σπουδαίος αυτός τενίστας, ένας από τους καλύτερους εκπροσώπους της χώρας στο εξωτερικό. Οι φωτογραφίες που βγήκαν από το ρεβεγιόν έδειχναν ένα νέο παιδί, τον Στέφανο Τσιτσιπά, να αφήνει για λίγο τη σκληρή ζωή του πρωταθλητισμού και να περνά λίγες ξένοιαστες στιγμές.

Τότε, λοιπόν, οι… κριτές του διαδικτύου, χωρίς να γνωρίζουν πολλές λεπτομέρειες, είχαν κατηγορήσει τον Τσιτσιπά ότι κάνει διακοπάρες στο Ντουμπάι όταν όλοι οι Ελληνες είναι κλεισμένοι σπίτια τους.

Ομως, αποδείχθηκε ότι η είδηση πως ο Τσιτσιπάς είχε μεταβεί στο Ντουμπάι από την Ελλάδα για το πάρτι, σπάζοντας τους κανόνες της Πολιτικής Προστασίας, ήταν fake new.

ο Έλληνας τενίστας έκανε προπόνηση ήδη από τις 17 Δεκεμβρίου του 2020 πραγματοποιώντας την προετοιμασία του για το φετινό Αυστραλιανό Όπεν. Παρά την καθυστέρηση 3 εβδομάδων το δημοφιλές τουρνουά ξεκίνησε τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου του 2021 και την Τετάρτη ο Τσιτσιπάς κατήγαγε μια από τις σημαντικότερες νίκες στην ιστορία του και πέρασε στα ημιτελικά.

Αλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Έλληνας πρωταθλητής κάνει την προετοιμασία του στο Ντουμπάι. Πιο συγκεκριμένα, σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε πως το Ντουμπάι αποτελεί την τοποθεσία που επιλέγει κάθε χρόνο για να κάνει την προετοιμασία του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024