Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μήδεια : Πανό διαμαρτυρίας στη Μυτιλήνη για τις συνθήκες διαβίωσης στο ΚΥΤ εν μέσω κακοκαιρίας

Μήδεια : Πανό διαμαρτυρίας στη Μυτιλήνη για τις συνθήκες διαβίωσης στο ΚΥΤ εν μέσω κακοκαιρίας

Οι συνθήκες διαβίωσης στο Μαυροβούνι είναι δύσκολες κάτω από το πολικό ψύχος και θα έπρεπε άμεσα οι αρχές να παρέμβουν ώστε να απομακρυνθούν τουλάχιστον τα παιδιά

Πανό διαμαρτυρίας για τις συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών και κυρίως των παιδιών που βρίσκονται στο Μαυροβούνι ανάρτησαν άγνωστοι σε κεντρικά σημεία της Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα πανό αναρτήθηκε έξω από το δημαρχείο Μυτιλήνης με το μήνυμα «2000 παιδιά παγώνουν – Βάλτε τέλος στην απανθρωπιά», μάλιστα άφησαν και μια κούκλα και ακόμα ένα έξω από την Μητρόπολη Μυτιλήνης που παρεμπιπτόντως εορτάζει αύριο με το μήνυμα «Ο Χριστός Ξανασταυρωνεται στον Καρα Τεπε»

Οι συνθήκες διαβίωσης στο Μαυροβούνι είναι δύσκολες κάτω από το πολικό ψύχος και θα έπρεπε άμεσα οι αρχές να παρέμβουν ώστε να απομακρυνθούν τουλάχιστον τα παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Μυτιλήνη βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες και ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταρακης ο οποίος αύριο θα παρακολουθήσει την αποχωρηση περίπου 130 μεταναστών με απευθείας πτήση προς την Γερμανία.

Μόλις έφτασε στο νησί ο υπουργός επισκέφτηκε το προσωρινό ΚΥΤ στο Μαυροβούνι με σκοπό να δει και ο ίδιος τις συνθήκες που επικρατούν.

Ο ίδιος σε ανάρτηση του δήλωσε «Πραγματοποίησα αυτοψία στο προσωρινό ΚΥΤ στο Μαυροβουνι Λέσβου. Οι έκτακτες καιρικές συνθήκες δεν έχουν δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα και αντιμετωπίζονται, χωρίς να διαταραχθεί η κανονικότητα της δομής»

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024