Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό σχετίζεται με το καταγραφικό που παρακολουθεί τις θερμοκρασίες, εκεί όπου φυλάσσονται τα εμβόλια.

Πιθανό να μην γίνουν σήμερα οι προγραμματισμένοι για σήμερα εμβολιασμοί πολιτών για τον κοροναϊό στο εμβολιαστικό κέντρο του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, στην οδό Ελευθερίας, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ προέκυψεπρόβλημα στο ηλεκτρονικό σύστημα καταχώρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό σχετίζεται με το καταγραφικό που παρακολουθεί τις θερμοκρασίες, εκεί όπου φυλάσσονται τα εμβόλια.

Εκεί παρατηρήθηκαν κάποιες μεταβολές με αποτέλεσμα η Γ΄ ΥΠΕ να μην προχωρεί σε εμβολιασμούς, μέχρις ότου πιστοποιηθεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Στο συγκεκριμένο εμβολιαστικό κέντρο προσήλθαν από το πρωί δεκάδες πολίτες, ωστόσο, περιμένουν στην ουρά, μήπως τελικά το πρόβλημα λυθεί και καταφέρουν να εμβολιαστούν σήμερα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι υπεύθυνοι της Γ΄ ΥΠΕ εγγυώνται ότι δεν πρόκειται να χαθεί κανένα εμβόλιο και κανένα ραντεβού. Ε

ίναι πολύ πιθανό το πρόβλημα να λυθεί εντός της ημέρας, ωστόσο, εάν δεν καταστεί αυτό εφικτό, οι πολίτες θα εμβολιαστούν τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr