Τσιτσιπάς για Ναδάλ : Έχει αυτό το ταλέντο που δεν έχει άλλος παίκτης
Ο έλληνας τενίστας μίλησε για τη μάχη με τον ισπανό τενίστα και τόνισε πως δεν έχει ξαναδεί παίκτη με το ταλέντο του
Αύριο (10:30), στη Rod Laver Arena της Μελβούρνης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη) θα αντιμετωπίσει τον Ράφαελ Ναδάλ (Νο 2), διεκδικώντας μία θέση στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν.
Ο έλληνας τενίστας μίλησε για τη μάχη με τον ισπανό τενίστα και τόνισε πως δεν έχει ξαναδεί παίκτη με το ταλέντο του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Παίζει με ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού από τους υπόλοιπους παίκτες» δήλωσε ο Τσιτσιπάς για τον Ράφα Ναδάλ.
«Έχει αυτό το ταλέντο που δεν έχει άλλος παίκτης. Δεν έχω δει ποτέ έναν παίκτη να έχει κάτι τέτοιο. Το στυλ παιχνιδιού του έχει κάτι που κάνει το άλλο μισό του εγκεφάλου να λειτουργεί περισσότερο από ό,τι συνήθως» πρόσθεσε ο Τσιτσιπάς.
Ο έλληνας πρωταθλητής και ο κορυφαίος Ισπανός θα τεθούν αντιμέτωποι όγδοη φορά, με τον Ναδάλ να μετρά έξι νίκες, ανάμεσα στις οποίες και αυτή πριν από δύο χρόνια στον ημιτελικό του Αυστραλιανού Όπεν με 6-2, 6-4, 6-0.
Ο Ναδάλ νίκησε στα προημιτελικά 6-3, 6-4, 6-2 τον ιταλό Φάμπιο Φονίνι (Νο 17), ενώ ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε χωρίς να αγωνιστεί, εξαιτίας του τραυματισμού του ιταλού Ματέο Μπερετίνι (Νο 10).
Στα ημιτελικά ο νικητής θα αντιμετωπίσει εκείνον που θα προκριθεί από την συνάντηση μεταξύ των ρώσων Αντρέι Ρούμπλεφ (Νο 8) και Ντανίλ Μεντβέντεφ (Νο 4).
- Ο Μαραντόνα, η Αγγλία και οι… μύθοι: Η ιστορία πίσω από τη «μπλε» φανέλα της Αργεντινής το ’86 που… επιστρέφει (vids, pics)
- Το «καρφί» του Γιαμάλ στη συνέντευξη Τύπου: «Λέτε ότι δεν είμαι στην καλύτερη φόρμα, οπότε μην περιμένετε κάτι ιδιαίτερο»
- Ο Μπαρτζώκας είδε από κοντά τον Πουλακίδα στο Summer League (pic, vid)
- Απίστευτο: Ο επί 10 χρόνια γιατρός της εθνικής Σενεγάλης ήταν… γυναικολόγος!
- «Πρόταση του Ολυμπιακού στον Τζόουνς Γκαρσία»
- Τι έκανε ο Πουλακίδας κόντρα στους Γκρίζλις στο Summer League (vid)
- Συναγερμός στην Αργεντινή με Μέσι πριν τον ημιτελικό με την Αγγλία!
- Χαμός από 100.000 Νορβηγούς στο Όσλο: Υποδοχή ηρώων στην Εθνική μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442