Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ταραντίλης : Πρωτοφανές φαινόμενο η «Μήδεια» - Σωστή η απόφαση να κλείσει η εθνική οδός

Ταραντίλης : Πρωτοφανές φαινόμενο η «Μήδεια» – Σωστή η απόφαση να κλείσει η εθνική οδός

«Αυτό που ζούμε σήμερα είναι πραγματικά ένα πρωτοφανές φαινόμενο. Το ζούμε όλοι. Ο κρατικός μηχανισμός εργάζεται με αμείωτους ρυθμούς. Προσπαθούμε να λύνουμε προβλήματα. Η κατάσταση βελτιώνεται διαρκώς, ωστόσο παραμένουν πολλά προβλήματα», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης

«Αυτό που ζούμε σήμερα είναι πραγματικά ένα πρωτοφανές φαινόμενο. Το ζούμε όλοι. Ο κρατικός μηχανισμός εργάζεται με αμείωτους ρυθμούς. Προσπαθούμε να λύνουμε προβλήματα. Η κατάσταση βελτιώνεται διαρκώς, ωστόσο παραμένουν πολλά προβλήματα», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης.

Μιλώντας στον Antenna  επεσήμανε πως «τα σημαντικότερα προβλήματα αφορούν στην ηλεκτροδότηση και κυρίως στα βόρεια προάστια της Αττικής, όπου συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ δίνουν υπεράνθρωπο αγώνα».

Όπως ανέφερε, λίγη ώρα πριν την σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στην Πολιτική Προστασία, η εξέλιξη της κακοκαιρίας «Μήδεια», «είναι μια δυναμική κατάσταση που αξιολογείται κάθε μία ώρα. Η χθεσινή απόφαση να κλείσει η εθνική οδός, δεδομένης της σφοδρότητας της χιονόπτωσης, νομίζω ήταν σωστή. Όλοι μπορούμε να θυμηθούμε σκηνές με χιλιάδες εγκλωβισμένους στην Εθνική Οδό, στην Μαλακάσα, ξέρουμε όλοι πόσο επικίνδυνο είναι αυτό. Εμείς δράσαμε προληπτικά».

«Υπήρχαν αλλεπάλληλες συσκέψεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και συγκεκριμένα πρωτόκολλα για το πώς θα δράσουμε. Υπήρχε μια απότομη χιονόπτωση, για την οποία έπρεπε να δράσουμε προληπτικά και νομίζω ότι η εξέλιξη του φαινομένου μας δικαιώνει», επεσήμανε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, απαντώντας και στην κριτική της αντιπολίτευσης.

Απαντώντας στις φωνές διαμαρτυρίας για την μη ενεργοποίηση του αριθμού «112» για να ενημερωθούν οι πολίτες για το κλείσιμο της Εθνικής οδού, «το 112 είναι εργαλείο που ενεργοποιείται όταν κινδυνεύουν ζωές. Η Τροχαία και η Νέα οδός ήταν υπεύθυνες για να ενημερώσουν ακαριαία για το κλείσιμο της Εθνικής Οδού όπως και έγινε».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024