Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντέιβιντ Λέτερμαν : Πυρά από χρήστες του Twitter για παλιά του συνέντευξη με την Λίντσεϊ Λόχαν

Ντέιβιντ Λέτερμαν : Πυρά από χρήστες του Twitter για παλιά του συνέντευξη με την Λίντσεϊ Λόχαν

«Είναι δύσκολο πλέον να αντέξεις να δεις αυτή την εκπομπή», αναφέρει χρήστης, προσπαθώντας να δείξει πόσο σκληρή φαίνεται σήμερα η μεταχείριση της σταρ, που το 2013 έμοιαζε απολύτως αποδεκτή

Τα πυρά των χρηστών του διαδικτύου δέχεται ο διάσημος παρουσιαστής Ντέιβιντ Λέτερμαν, μετά την αναπαραγωγή κομματιών από συνέντευξη που είχε κάνει στη Λίντσεϊ Λόχαν το 2013 και στην οποία την γελοιοποιούσε επειδή η σταρ είχε μόλις βγει από διαδικασία απεξάρτησης.

Η συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκπομπής Late Show, η σταρ είχε εμφανιστεί για να μιλήσει για τα τότε νέα της εργασιακά σχέδια, μετά την έξοδό της από την απεξάρτηση, για την οποία είχε γραφτεί πλήθος κίτρινων δημοσιευμάτων.

Η σταρ, όπως και πολλοί άλλοι χρήστες ουσιών, είχε περάσει πολλές φορές από αυτή τη διαδικασία, μετά την πρώτη είσοδό της σε κέντρο απεξάρτησης το 2007.

Το Σάββατο, ο χρήστης του Twitter, Τρέι Τέιλορ ανάρτησε ένα απόσπασμα της συνέντευξης, στο οποίο ο Λέτερμαν αποφασίζει να «αστειευτεί» με τον εθισμό της Λόχαν, παρά το γεγονός ότι είναι σαφές ότι η ίδια αισθάνεται άβολα.

«Δεν θα έπρεπε να είσαι στην απεξάρτηση τώρα;», τη ρωτά κυνικά ο παρουσιαστής.

«Δεν βλέπεις τίποτα από όσα γίνονται πλέον;», του απαντά εκείνη. «Έχεις μετατραπεί σε κίτρινο τύπο τώρα;»

Η σταρ είχε συμφωνήσει να μπει για 90 ημέρες στην απεξάρτηση, προκειμένου να αποφύγει τη φυλάκιση για τροχαίο ατύχημα στο οποίο είχε εμπλακεί την προηγούμενη χρονιά.

«Πρώτα από όλα για ποιο πράγμα κάνεις απεξάρτηση; Τι περιλαμβάνει η λίστα τους; Με τι δουλεύουν όταν μπαίνεις από την πόρτα;», τη ρωτά.

«Δεν τα συζητήσαμε αυτά πριν τη συνέντευξη, απλώς το αναφέρω», απαντά η Λόχαν, κοιτάζοντας κάποιον που βρίσκεται στα παρασκήνια.

Και συνεχίζει: «Νομίζω, για να είμαι ειλικρινής, ότι είμαι πιο χαρούμενη όταν δουλεύω και πιο υγιής και νομίζω ότι είναι μια ευκαιρία να συγκεντρωθώ στα πράγματα που αγαπάω, οπότε δεν πιστεύω ότι είναι κάτι κακό. Είναι ευλογία».

Όμως ο Λέτερμαν εξακολουθεί να πιέζει την ηθοποιό να μιλήσει για την απεξάρτησή της και τον «άσωτο» τρόπο ζωής της, παρά το γεγονός ότι εκείνη προσπαθεί να αποφύγει τις ερωτήσεις του, λέγοντάς του εν είδει αστείου ότι έχουν συζητήσει για αυτό το θέμα ξανά στο παρελθόν.

«Αλήθεια; Πότε το συζητήσαμε; Αυτή τη φορά είμαι εγώ που έχω κενά μνήμης», ειρωνεύεται ο Λέτερμαν. «Για όνομα του Θεού, μάλλον πρέπει να κάνω απεξάρτηση».

«Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για μια ταινία», του θυμίζει η Λόχαν. «Ας μείνουμε στη θετική πλευρά».

Αργότερα, τον βάζει στη θέση του: «Δεν μπορείς να αστειεύεσαι με αυτό, είναι πολύ κακό. Όχι, δεν θα το κάνεις αυτό. Δεν θα το κάνουμε αυτό. Πλέον η εκπομπή είναι δικιά μου».

Αν και η Λόχαν προσπάθησε να κρατήσει ανάλαφρες τις απαντήσεις της, ανά διαστήματα είναι εμφανές ότι τα «αστεία» του παρουσιαστή την κάνουν να δακρύζει.

Μπορεί, πάντως, να χρειάστηκαν χρόνια για τη δικαίωσή της, όμως πλέον το Twitter είναι σύσσωμο με το μέρος της.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024