Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Μήδεια» : Νεκρός ο 56χρονος βοσκός στην Κρήτη - Είχε εγκλωβιστεί λόγω της κακοκαιρίας

«Μήδεια» : Νεκρός ο 56χρονος βοσκός στην Κρήτη – Είχε εγκλωβιστεί λόγω της κακοκαιρίας

Ο 56χρονος φέρεται να κατέληξε μετά από ανακοπή καρδιάς - Ο άτυχος άνδρας φέρεται να είχε εγκλωβιστεί στο ποιμνιοστάσιο μετά την κακοκαιρία «Μήδεια» που χτυπά (και) την Κρήτη

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι για τον 56χρονο κτηνοτρόφο στην Κρήτη, ο οποίος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του έξω από ποιμνιοστάσιο στο Καμινάκι του Οροπεδίου Λασιθίου.

Δυστυχώς, το ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο διαπίστωσε ότι ο 56χρονος είναι νεκρός. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 56χρονος φέρεται να κατέληξε μετά από ανακοπή καρδιάς.

Ο άτυχος άνδρας φέρεται να είχε εγκλωβιστεί στο ποιμνιοστάσιο, όπου πήγε να ταΐσει τα ζώα του, μετά την κακοκαιρία «Μήδεια» που χτυπά (και) την Κρήτη.

Η πρόσβαση του ασθενοφόρο στο σημείο ήταν εξαιρετικά δύσκολη, καθώς το χιόνι έχει σκεπάσει τα πάντα στην περιοχή φτάνοντας το ένα μέτρο.

Για το λόγο αυτό, χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος και να φτάσουν οι διασώστες στο σημείο.

Σημειώνεται πως η έλευση της «Μήδειας» δημιούργησε αρκετά προβλήματα στο Οροπέδιο Λασιθίου κυρίως στην ηλεκτροδότηση αρκετών περιοχών, όπως ενημέρωσε  και ο Δήμαρχος, Γιάννης Στεφανάκης, ενώ και δύο εκχιονιστικά μηχανήματα «βγήκαν» εκτός.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024