Μήδεια : Μεταφορά προσφύγων που διαμένουν σε σκηνές του Ελαιώνα
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Φασισμό και τη Ρατσιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, οι σκηνές στον Ελαιώνα «καταπλακώθηκαν και λύγισαν από το χιόνι», ενώ η θέρμανση είναι ανύπαρκτη.
Στο δημοτικό γυμναστήριο του Ρουφ και σε κοινόχρηστα κοντέινερ μεταφέρονται αναγνωρισμένοι πρόσφυγες που διαμένουν σε σκηνές του Ελαιώνα και οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της χιονόπτωσης.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Φασισμό και τη Ρατσιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, οι σκηνές στον Ελαιώνα «καταπλακώθηκαν και λύγισαν από το χιόνι», ενώ η θέρμανση είναι ανύπαρκτη.
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γενικός γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο του υπουργείου Μετανάστευσης, Μάνος Λογοθέτης, υπογραμμίζει ότι είναι σε εξέλιξη η μεταφορά περίπου 200 προσφύγων που διαμένουν προσωρινά σε σκηνές στον Ελαιώνα. Εκατόν είκοσι από αυτούς θα φιλοξενηθούν σε κοινόχρηστα κοντέινερ εντός του Ελαιώνα, ενώ περίπου 80 θα μεταφερθούν στο γυμναστήριο του Ρουφ του δήμου Αθηναίων.
Την ίδια ώρα, ο κ. Λογοθέτης επισημαίνει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στις δομές φιλοξενίας της Μαλακάσας, της Θήβας και των Οινοφύτων, όπου έχει πέσει πολύ χιόνι. Στη δομή της Μαλακάσας είναι σε εξέλιξη αποκατάσταση της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος.
- Θεσσαλονίκη: 17χρονη έγκυος κατήγγειλε 16χρονο ότι την έσπρωξε και τραυματίστηκε – Συνελήφθη και για εκδικητική πορνογραφία
- Τουρκία: Βυθίστηκε σε ναυπηγείο το «Sea Star Tilos» – Δραματική διάσωση του πληρώματος
- ΗΠΑ: O Τραμπ απειλεί την ΕΕ με αντίποινα αν προτιμήσει ευρωπαϊκά όπλα
- ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης προτείνει όριο θητειών – Η αιχμή για Στουρνάρα και Παναγόπουλο
- Μαύρο Στέμμα: Ναζί, συλλήψεις, ποδολαγνεία, υποκλοπές και τρεις σφαίρες – Όλα τα σκάνδαλα πριν τον Άντριου
- Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό και μία αγωνιστική στον Λεσόρ από την Ευρωλίγκα
- Η επόμενη μέρα: «Ο νόμος που πρέπει να εφαρμοστεί» για τον έκπτωτο πρίγκιπα Άντριου, η ικανοποίηση και η χειρότερη κρίση
- Παναγιώτα Θεοδωρακοπούλου: «Πάει, απέθανε η αρχόντισσα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 20.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-amel-uzunovic-440739273-35451634-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442