Με ιδιαίτερο και καυστικό χιούμορ αντιμετώπισε ο Αρκάς τον ιστορικό χιονιά. Αλλωστε, τέλη Φεβρουαρίου και ο καιρός στην Ελλάδα δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες καταστάσεις.
Ο Αρκάς βάζει την Τρίτη να προτρέπει τον κόσμο να ντυθεί καλά γιατί ο… κοντός αγριέψε. Και ο κοντός φυσικά είναι ο Φεβρουάριος λόγω των μικρότερων ημερών. Και για μια φορά μπορεί κικ αυτός να χαμογελά.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).