
Η εκπληκτική φωτογραφία από την χιονισμένη Ακρόπολη
Ο Παρθενώνας πήγε... Αλάσκα
Μια καταπληκτική φωτογραφία, σπάνιας ομορφιάς δημοσιεύτηκε στα social media. Ανήκει στον φωτογράφο Σταύρο Πετρόπουλο και δείχνει τον Παρθενώνα όπως ποτέ άλλοτε δεν τον είχαμε δει.
Μια πανέμορφη φωτογραφία από την Ακρόπολη με δύο ανθρώπους να προσπαθούν να φτάσουν λες και βρίσκονται στην… Αλάσκα. Το σπουδαίο μνημείο φωτισμένο και κάποιοι λες και θέλουν να κάνουν… σκι.
Στην ουσία είναι οι φωτογράφοι που προσπαθούν να στήσουν το τρίποδο για να βγάλουν φωτογραφίες από ένα γεγονός που δεν συναντά κανείς συχνά. Ο ιστορικός χιονιάς, η Μήδεια, έδωσε τη δυνατότητα να δούμε πανέμορφες φωτογραφίες από τη χιονισμένη Αθήν.
Απολαύστε το φωτογραφικό αριστούργημα
- PlayStation: Η Laufey παίρνει τη σκυτάλη από τον Kratos στο νέο God of War
- «Δυο μαύρα πουκάμισα»: H νέα δραματική σειρά του MEGA
- ΠΑΣΟΚ: Έρχονται ανακοινώσεις από τον Ανδρουλάκη στο Πολιτικό Συμβούλιο – Οι 13 «περιφερειάρχες» ενόψει εκλογών και οι «κύκλοι πολιτικής»
- Μια αλήθεια πάντα πολιτική
- Δάνεια νόμου Κατσέλη: Δημοσιεύτηκε η απόφαση του Αρείου Πάγου – Ανάσα για χιλιάδες δανειολήπτες
- Με πυξίδα την προσφορά: Η doValue Greece δίπλα στις κοινότητες της Τήλου και της Νισύρου






