Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΠΣΑΠ : Βραβεύτηκε ο Τοροσίδης για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο

ΠΣΑΠ : Βραβεύτηκε ο Τοροσίδης για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο

Ο τεχνικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, ο οποίος κρέμασε τα παπούτσια του μετά τον τελικό του Κυπέλλου, βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠ για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

Ένα πραγματικό διαμάντι για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο άνθρωπος που κράτησε ψηλά την ελληνική σημαία όλα τα χρόνια που αγωνίστηκε στο εξωτερικό και έδωσε τα πάντα όσες φορές κλήθηκε να βοηθήσει την εθνική ομάδα. Ενας άνθρωπος που τίμησε και με το παραπάνω τα χρώματα του Ολυμπιακού και έγινε ένας πραγματικός θρύλος.

Ο λόγος για τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος στη γιορτή του ΠΣΑΠ είχε την τιμητική του, καθώς βραβεύτηκε για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο. Ένα βραβείο, που αποδεικνύει το μεγαλείο του και κάνεις άπαντες στο μεγάλο λιμάνι να είναι περήφανοι που ανήκει στην οικογένειά τους.

Ο Τεχνικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, ο οποίος κρέμασε τα παπούτσια του μετά τον τελικό του Κυπέλλου, συνεχίζει να βρίσκεται στο μεγάλο λιμάνι και να προσφέρει τις υπηρεσίες του από ένα νευραλγικό πόστο. Είναι δίπλα στην ομάδα και προσπαθεί να βοηθήσει τους πρώην συμπαίκτες του, με την εμπειρία του και τις γνώσεις του. Ενας άνθρωπος – κόσμημα για το ποδόσφαιρο.

Ο Τοροσίδης στην καριέρα του πραγματοποίησε 437 συμμετοχές σε επίπεδο συλλόγων και εθνικής ομάδας και είχε 31 γκολ και 33 ασίστ. Με τα χρώματα του Ολυμπιακού έπαιξε σε 221 παιχνίδια, με απολογισμό 20 γκολ και 25 ασίστ, ενώ με την εθνική ομάδα είχε 101 συμμετοχές με 10 γκολ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024