Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντέιβις : «Όλα δείχνουν καλά, αλλά περιμένω και τη μαγνητική»

Ντέιβις : «Όλα δείχνουν καλά, αλλά περιμένω και τη μαγνητική»

Ο Άντονι Ντέιβις μίλησε για τον τραυματισμό του στο ματς με τους Νάγκετς και τόνισε ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών του -οι οποίοι, βέβαια, δεν μπορούν να αποκλείσουν τίποτα- όλα δείχνουν καλά.

Τις αισιόδοξες εκτιμήσεις των γιατρών για το πρόβλημα στον αχίλλειό του μετέφερε ο Άντονι Ντέιβις σε δηλώσεις του σχετικά με τον τραυματισμό του στο ματς με τους Νάγκετς.

Ο power forward/center των Πρωταθλητών του NBA τόνισε ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών του -οι οποίοι, βέβαια, δεν μπορούν να αποκλείσουν τίποτα- όλα δείχνουν καλά. Επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι αμφότερες οι πλευρές αναμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής.

«Θα μάθουμε πολλά από τη μαγνητική, οπότε περιμένω τα αποτελέσματα. Προφανώς οι γιατροί δεν αποκλείουν τίποτα. Λένε πάντως πως όλα δείχνουν καλά, αλλά πρέπει να περιμένουμε τη μαγνητική.

Νομίζω ότι πριν τον αγώνα ένιωσα για πρώτη φορά έπειτα από καιρό ότι είμαι απολύτως υγιής. Δεν ένιωσα πόνο ούτε το πρωί, ούτε το απόγευμα, ούτε στο ζέσταμα. Ένιωσα μία χαρά στο προηγούμενο παιχνίδι με τους Γκρίζλις.

Θα φροντίσω λοιπόν γενικά να ακολουθήσω την ίδια αποθεραπεία. Προφανώς θα είμαι λίγο πιο έξυπνος, ίσως αντί για τρεις θεραπείες την ημέρα να κάνω πέντε θεραπείες, προκειμένου να είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο AD ανακουφίζοντας σίγουρα τους φίλους των Λέικερς.

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024