Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γκουίνεθ Πάλτροου : Λανσάρει δονητή με τον πιο πρωτότυπο τρόπο

Γκουίνεθ Πάλτροου : Λανσάρει δονητή με τον πιο πρωτότυπο τρόπο

Η διάσημη ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου κυκλοφόρησε μέσω του lifestyle brand της Goop, το πρώτο της ερωτικό βοήθημα – ένα δονητή - ανακοινώνοντάς το μέσω Instagram.

Η διάσημη ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου εκτός από την καριέρα της στο Χόλιγουντ, έχει και τo δικό της blog και ηλεκτρονικό κατάστημα που ακούει στο όνομα Goop και το οποία ειδικεύεται σε προϊόντα lifestyle, ευεξίας και εναλλακτικής ιατρικής, ενώ προωθεί και τα δικά της wellness προϊόντα.

Δεν θα ήταν υπερβολή αν υποστήριζε κανείς ότι τα τελευταία χρόνια το όνομα της Γκουίνεθ Πάλτροου ακούγεται ολοένα και πιο συχνά για τα όσα ανεβαίνουν ως προτάσεις και συμβουλές της ομορφιάς προς τις γυναίκες στο Goop και λιγότερο για την καριέρα της στην υποκριτική.

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα, ένα συγκεκριμένο προϊόν του site έχει καταφέρει να γίνει ήδη viral στα social media.

Η διάσημη ηθοποιός κυκλοφόρησε μέσω του lifestyle brand της Goop, το πρώτο της ερωτικό βοήθημα – ένα δονητή – ανακοινώνοντάς το μέσω Instagram.

Για να προωθήσει τον δονητή αξίας 95 δολαρίων της, η 48χρονη ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία από την 71η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ το 1999.

«Σας χτυπάω κι εγώ. Ξέρω πώς να κάνω meme παιδιά» έγραψε στην επεξεργασμένη φωτογραφία, όπου την δείχνει να κρατά το δονητή αντί για το χρυσό αγαλματίδιο που κέρδισε εκείνη την χρονιά.

Η ανάρτηση της διάσημης ηθοποιού σημείωσε μεγάλη επιτυχία μεταξύ των θαυμαστών της και πολλών από τους διάσημους φίλους της, όπως η Ντρου Μπάριμορ που σχολίασε: «Θεέ μου, σε αγαπώ».

Άλλοι πάλι αστειεύτηκαν, γράφοντας:

«Ποιος χρειάζεται ένα Όσκαρ όταν μπορείς να έχεις τον καλύτερο δονητή;».

View this post on Instagram

A post shared by goop (@goop)

Όσον αφορά στις προδιαγραφές του δονητή, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Goop, είναι εξοπλισμένος με «ραβδί με βαθιές, έντονες δονήσεις» και εξωτερική διέγερση στο ένα άκρο και «ισχυρή και ακριβής δόνηση» για την κλειτορίδα ή εσωτερική διέγερση.

Επιπλέον, «κάθε πλευρά διαθέτει οκτώ διαφορετικά παλλόμενα μοτίβα με διαφορετικές εντάσεις» και σχεδιάστηκε για να μοιάζει με «κάτι που θα αφήνατε στο κομοδίνο σας ως λειτουργικό objet d’art». Ο δονητής είναι επίσης αδιάβροχος, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μπάνιο ή στο ντους και να «βυθιστεί για έως τριάντα λεπτά σε νερό με βάθος έως και ένα μέτρο».

View this post on Instagram

A post shared by goop (@goop)

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιανουάριο, η Γκουίνεθ Πάλτροου είχε προκαλέσει εντύπωση για την κυκλοφορία ενός κεριού με άρωμα αιδοίου στην σελίδα της Goop, με όνομα «This Smells Like My Vagina».

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024