Σε μια αποκλειστική συνέντευξή του στο Page Six, περιέγραψε τα λεγόμενα «Pamper Parties» στο αρχοντικό του στις Μπαχάμες, ως ένα μέρος όπου οι γυναίκες κρατούνταν φυλακισμένες.
«Ποια είναι η επόμενη;»
«Ήταν σαν να έκανε οντισιόν σε μια ομάδα κοριτσιών που περπατούσαν μπροστά του για να διαλέξει ο Nygard. Τους υποσχόταν συμβόλαια και καμπάνιες στη Νέα Υόρκη. Θα εξαφανιζόταν με δύο από αυτές αργότερα θα επέστρεφε και θα έλεγε: “Εντάξει, εντάξει. ποιος είναι η επόμενη”»
Η Peele ισχυρίστηκε ότι «μάζευε τα διαβατήριά τους και δεν της άφηνε να φεύγουν από την έπαυλη και στα δωμάτια υπήρχαν πόρτες με κωδικούς ασφαλείας και δεν μπορούσαν να φύγουν», είπε.
Μια ομάδα 57 γυναικών μήνυσαν τον Nygard τον περασμένο Φεβρουάριο ισχυριζόμενες ότι βίασε και διακινούσε γυναίκες. Συνελήφθη στον Καναδά πέρυσι και αναμένει την έκδοση με ομοσπονδιακές κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων έφηβων κοριτσιών και γυναικών από το 1995.
Η Peele ήταν μοντέλο για πολυτελείς μάρκες όπως η Versace και η Chanel πριν υπογράψει ένα τριετές συμβόλαιο για να είναι το πρόσωπο της εταιρείας μόδας του Nygard το 2003.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας