Το ντέρμπι της «Λεωφόρου» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα με τους παίκτες των δύο ομάδων να είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στο γήπεδο.
Έτσι και ο παίκτης των «ερυθρόλευκων», Ματιέ Βαλμπουενά, είναι έτοιμος να δώσει έναν ακόμα παιχνίδι κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο και να βοηθήσει την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.
Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έστειλε μήνυμα νίκης στους φίλους των Πειραιωτών που ανυπομονούν για το ματς.
«Μεγάλο παιχνίδι σήμερα: ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό», ήταν όσα έγραψε ο «μαέστρος» δηλώνοντας έτοιμος. Δείτε την ανάρτηση:
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Γεωργιανός Γκόγκα Κικατσεϊσβίλι, ο οποίος θα σφυρίξει Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ δεν είναι η εξαίρεση. Από ποιες χώρες που έχουν κατωτέρου επιπέδου πρωταθλήματα, έφερε ο Λανουά διαιτητές για τα ντέρμπι της Super League