Η «Μήδεια» στη Λεωφόρο: Τι καιρό θα κάνει την ώρα του ντέρμπι αιωνίων
Τι καιρός προβλέπεται την ώρα του μεγάλου ντέρμπι στην Αθήνα.
Η κακοκαιρία «Μήδεια» πλήττει την Ελλάδα και ήδη κάποια παιχνίδια είναι αμφίβολο αν θα πραγματοποιηθούν. Τόσο το Κλεάνθης Βικελίδης, όσο και το Αλκαζάρ έχουν καλυφθεί από χιόνι και είναι στον… αέρα τα παιχνίδια που έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν εκεί.
Τι προβλέπεται, όμως, για το μεγάλο ντέρμπι στη Λεωφόρο; Τι καιρό θα κάνει την ώρα του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός; Θα δούμε ντέρμπι σε άσπρο φόντο;
Αυτή την ώρα βρέχει στις περισσότερες περιοχές της Αθήνας, βροχή που θα γίνει πιο έντονη από το μεσημέρι και μετά. Ο καιρός θα επιδεινωθεί από τις 19:00 περίπου με την πρόβλεψη να λέει χιονόνερο και θερμοκρασίες από -2 έως 3 βαθμούς Κελσίου.
Το χιονόνερο θα συνεχιστεί μέχρι νωρίς τα ξημερώματα της Δευτέρας, καθώς το πρωί της πρώτης ημέρας της εβδομάδας προβλέπεται χιονόπτωση.
Άρα πάμε για ένα ντέρμπι με χιονόνερο και το θέμα είναι κατά πόσο θα επηρεαστεί από τη «Μήδεια» και κυρίως από τη βροχή ο αγωνιστικός χώρος της Λεωφόρου. Αυτή τη στιγμή, πάντως, το γήπεδο είναι σε καλή κατάσταση.
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
