Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ευχάριστα νέα για τον Ομάρ : Επανέρχεται η όραση του και από τα δυο μάτια

Ευχάριστα νέα για τον Ομάρ : Επανέρχεται η όραση του και από τα δυο μάτια

Ο αντιπρόεδρος της Γαλατασαράι σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί πλέον βλέπει καθαρά από το ένα μάτι του, ενώ η όραση του βελτιώνεται και από το άλλο.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είχε ένα σοβαρό ατύχημα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από πυροτεχνήματα με αποτέλεσμα να δίνει «μάχη» για την υγεία του και εν συνεχεία για την όραση του.

Ο Νορβηγός πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν της Γαλατασαράι τραυμάτισε και τα δύο του μάτια από τα πυροτεχνήματα και το ένα εξ αυτών είχε σημαντική ζημιά, όμως φαίνεται πως όσο περνάει ο καιρός η ζημιά έχει αποκατασταθεί με τον Ομάρ να είναι καλύτερα και βλέπει καθημερινά όλο και πιο καλά και από τα δυο μάτια.

Πιο συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της Γαλατασαράι, Αμπντουλραχίμ Αλμπαϊράκ σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο ποδοσφαιριστής άρχισε να βλέπει πλέον και από τα δύο μάτια. Επίσης έκανε γνωστό ότι η Γαλατά βρίσκεται σε συζητήσεις με Αμερικάνο γιατρό, ο οποίος είναι ειδικός σε τέτοιες περιπτώσεις.

«Το ένα μάτι του Ομάρ είναι εντάξει, ενώ έχει αρχίσει να βλέπει και από το άλλο. Βρήκαμε έναν γιατρό από την Αμερική. Κάθε εβδομάδα ακολουθεί θεραπεία για την όραση του.

Σκεφτόμαστε να φέρουμε τον γιατρό εδώ ή να στείλουμε τον Ομάρ στην Αμερική. Είναι ποδοσφαιριστής και αυτή είναι μια κίνηση για το πόσο νοιαζόμαστε για την υγεία του. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα δοκιμάσει η Γαλατασαράι», ανέφερε ο αντιπρόεδρος του τουρκικού συλλόγου.

Θυμίζουμε ότι ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε σοβαρά στα μάτια όταν έσκασε στα χέρια του ένα βεγγαλικό με αποτέλεσμα ο Ελαμπντελαουί να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης και να υποβληθεί σε επέμβαση στα μάτια του.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024