Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έρχεται remake του Mr & Mrs Smith με Ντόναλντ Γκλόβερ και Φίμπι Γουόλερ- Μπριτζ

Έρχεται remake του Mr & Mrs Smith με Ντόναλντ Γκλόβερ και Φίμπι Γουόλερ- Μπριτζ

Οι δύο σταρ θα πρωταγωνιστήσουν στην τηλεοπτική μεταφορά της ταινίας από τo Amazon Prime.

Στην τηλεοπτική μεταφορά της επιτυχίας του 2005, «Κύριος και Κυρία Σμιθ» (Mr & Mrs Smith) τη θέση του Μπρατ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί θα πάρουν ο Ντόναλντ Γκλόβερ και η Φίμπι Γουόλερ- Μπριτζ.

Οι δύο ηθοποιοί επιλέχθηκαν για το remake της ταινίας που ετοιμάζει τώρα το Amazon Prime. Στην κινηματογραφική εκδοχή του Mr & Mrs Smith δύο πληρωμένοι δολοφόνοι που τυγχάνει να είναι παντρεμένοι αναλαμβάνουν να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον.

Γκλόβερ και Γουόλερ- Μπριτζ εκτός από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν αναλάβει και την παραγωγή της σειράς που θα κάνει πρεμιέρα του χρόνου.

Εκπρόσωποι της Amazon Studios δήλωσαν χαρούμενοι για το πρότζεκτ που έχουν αναλάβει «δύο από τους πιο ταλαντούχους δημιουργούς και ηθοποιούς της εποχής μας».

«Είναι πραγματικά ένα όνειρο για εμάς, όπως θα είναι και για το κοινό, να έχουμε αυτές τις δύο δημιουργικές δυνάμεις να δουλεύουν παρέα. Το Mr & Mrs Smith είναι μια εμβληματική ταινία και περιμένουμε να δούμε πως θα την κάνουν δική τους».

Ο Ντόναλντ Γκλόβερ βρίσκεται πίσω από την επιτυχημένη σειρά Atlanta ενώ πέρσι συνεργάστηκε και με τη Ριάνα στην ταινία μικρού μήκους Guava Island.

H Βρετανίδα ηθοποιός και σεναριογράφος Φίμπι Γουόλερ- Μπριτζ γνώρισε επιτυχία με την θεατρική παράσταση Fleabag που έπειτα μεταφέρθηκε στην τηλεόραση αποσπώντας εξαιρετικά σχόλια από κοινό και κριτικούς. Η ίδια έχει υπογράψει και το σενάριο της σειράς Killing Eve με πρωταγωνίστρια μια νεαρή πληρωμένη δολοφόνο.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024