Παύλος Χαϊκάλης: Λεπτομέρειες-σοκ από τις τέσσερις καταγγελίες γυναικών για παρενόχληση
Ο Παύλος Χαϊκάλης φέρεται να παρενοχλούσε ακόμα μια φοιτήτρια στη σχολή που δίδασκε στέλνοντας της ερωτικά μηνύματα, ενώ μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας της έλεγε ότι αυνανίζεται και την προκαλούσε να κάνει και εκείνη το ίδιο.
Δύο νέες υποθέσεις παρενόχλησης στις οποίες πρωταγωνιστής φέρεται να είναι ο Παύλος Χαϊκάλης ήρθαν αυτή την εβδομάδα στο προσκήνιο και προστίθενται στις καταγγελίες της Κύπριας ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή και της Ελληνοαμερικανίδας ηθοποιού και σεναριογράφου, Sky Maddas.
Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Πέμπτη ακόμα μια ηθοποιός προχώρησε σε καταγγελία στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Η τρίτη καταγγελία παρενόχλησης από φοιτήτρια
Σύμφωνα με την Realnews, το 2004 η τότε 21χρονη ηθοποιός φοιτούσε στη δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη και δέχθηκε παρενόχληση από τον καταγγελλόμενο.
Για έναν ολόκληρο χρόνο, ο Παύλος Χαϊκάλης την είχε φέρει σε πολύ δύσκολη θέση, φλερτάροντας την πολύ επίμονα, ακόμα και μέσα στην τάξη κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, γεγονός που δεν είχε περάσει απαρατήρητο από τους συμφοιτητές της.
Η επιμονή του καταγγελλόμενου κατά τη διάρκεια όλου του έτους, που άγγιζε τα όρια της παρενόχλησης, ολοκληρώθηκε με το πέρας των μαθημάτων.
Οι δρόμοι της καταγγέλλουσας με τον ηθοποιό διασταυρώθηκαν και πάλι το 2011. Η 28χρονη τότε ηθοποιός, προσπαθώντας να περάσει από μια οντισιόν, τηλεφώνησε στον Παύλο Χαϊκάλη, ζητώντας του να τη φέρει σε επαφή με τον σκηνοθέτη. Μετά από αυτό το τηλεφώνημα ξεκίνησε ένας νέος κύκλος παρενόχλησης.
Την παρενοχλούσε με ερωτικά SMS και τηλεφωνήματα
Σύμφωνα με τα όσα περιγράφονται στην επιστολή της ηθοποιού, ο Παύλος Χαϊκάλης την παρενοχλούσε στέλνοντας της ερωτικά μηνύματα, ενώ μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας της έλεγε ότι αυνανίζεται και την προκαλούσε να κάνει και εκείνη το ίδιο. Πρόκειται για παρενόχληση κατ’ εξακολούθηση, καθώς η γυναίκα δέχθηκε πολλές παρόμοιες τηλεφωνικές κλήσεις από τον ηθοποιό. Αξίζει να σημειωθεί πως η γυναίκα που προχώρησε στην καταγγελία αυτή δεν κινείται πλέον στον χώρο της υποκριτικής.
Και τέταρτη καταγγελία
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ωστόσο, μια ακόμα γυναίκα έχει καταγγείλει στο ΣΕΗ πως έχει υποστεί παρενόχληση από τον εν λόγω ηθοποιό.
Πρόκειται για πρώην ηθοποιό που πλέον ασκεί εργασίας συναφή με τη δημοσιογραφία. Το περιστατικό συνέβη πριν από 31 χρόνια, όταν εκείνη ήταν 25 χρονών και διατηρούσε φιλική σχέση με τη σύντροφο του Παύλου Χαϊκάλη.
Μου όρμησε και με φίλησε
Όταν τον επισκέφτηκε στο σπίτι του για να μιλήσουν για μια νέα ταινία, τότε εκείνος αιφνιδιάζοντας την όρμησε και την φίλησε στο στόμα. Την άφησε μόνο επειδή τρόμαξε, όταν εκείνη λιποθύμησε, καθώς με το χέρι του χτύπησε σε τομή που είχε από πρόσφατη χειρουργική επέμβαση. Μάλιστα, τότε οι γονείς της προσέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής αλλά δεν προχώρησαν σε καταγγελία, αφού ο ηθοποιός γονυπετής παρακαλούσε να τον λυπηθούν.
- Το στοίχημα του καλοκαιριού για τις εκπτώσεις και ο στόχος των 7 δισ. ευρώ
- Το δίλημμα του Λανουά και η αγωνία των ΕΠΟ, ΚΕΔ
- Άργος: Η στιγμή των πυροβολισμών κατά του 20χρονου από αστυνομικούς – Συγκλονίζει το ηχητικό ντοκουμέντο
- Οι Bone Thugs-N-Harmony απέκτησαν αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ
- ΣΥΡΙΖΑ: Ακυρώθηκε η διαγραφή Πολάκη και η στήριξη στην ΕΛΑΣ – Ραντεβού των «κομμένων» με την πλειοψηφία για το τελικό ξεκαθάρισμα
- Μαρφίν: «Ανορθόδοξη η δίωξη, εξυπηρετεί πολιτική σκοπιμότητα» – Τι λέει η δικηγόρος των συλληφθέντων
- Θάνατος Β. Νέστορα: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τους συλληφθέντες – Συνεχίζονται οι έρευνες και για άλλα άτομα
- Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου επιστρέφει στην Επίδαυρο με το έργο Ίων του Ευριπίδη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442