Το περιεχόμενο των καταγγελιών που έχουν κατατεθεί στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών έχει ζητήσει ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης δια του συνηγόρου του Μανώλη Τρούλη προκειμένου να απαντήσει με συγκεκριμένα στοιχεία.

Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Τρούλης μιλώντας στον ΑΝΤ1 τονίζοντας ότι αν δεν πάρουμε στα χέρια μας τις καταγγελίες δεν μπορούμε να τις αξιολογήσουμε.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του κ. Χαϊκάλη δεν γνωρίζουν καν το όνομα τις καταγγέλουσας, ενώ σχετικά με την καταγγελία της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή ο κ. Τρούλης είπε ότι έχει ήδη ζητήσει δημόσια συγγνώμη ο κ. Χαϊκάλης.

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Τρούλης για τις καταγγελίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας στον καλλιτεχνικό χώρο ευρύτερα, είπε ότι ήταν κοινό μυστικό, εντούτοις πρόσθεσε ότι ο κ. Χαϊκάλης δεν συγκαταλέγει τον εαυτό του σε αυτές τις περιπτώσεις.

«Ο καθένας πρέπει να αναλογιστεί και τις συνέπειες όταν καταγγέλλει τέτοιες συμπεριφορές, κατέληξε ο κ. Τρούλης

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης, με δήλωση του συνηγόρου του πήρε θέση στις εις βάρος του καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Αναλυτικά η δήλωση του Παύλου Χαϊκάλη δια του συνηγόρου του, Μανώλη Τρούλη:

«Σε συνέχεια των αναφορών στο πρόσωπό μου που το τελευταίο διάστημα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι το περιεχόμενό τους παρουσιάζεται εντελώς διαστρεβλωμένο και απέχει από την πραγματικότητα. Σε κάθε περίπτωση τέτοιου τύπου μαρτυρίες, οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, υπονομεύουν τη δυναμική που δημιουργείται στο χώρο του θεάτρου και την κοινωνία για κάθαρση μέσω αποκάλυψης πράξεων βίας και κακοποίησης που, ούτως ή άλλως, με βρίσκουν απέναντι.

» Τέλος, σέβομαι όποιον ή όποια επιθυμεί να προβεί σε καταγγελίες παραβλέποντας τις διαδικασίες που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, όμως θα απαντήσω σκληρά σε όσους χρησιμοποιούν ψεύδη για να πλήξουν την προσωπικότητά μου και την πολυετή πορεία μου στο δημόσιο βίο.

Έχω ήδη αιτηθεί αντίγραφο των αναφορών από το ΣΕΗ προκειμένου να πληροφορηθώ το ακριβές περιεχόμενο και να απαντήσω με στοιχεία στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο