Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόβα τίτλου για την Μάντσεστερ Σίτι (3-0)

Πρόβα τίτλου για την Μάντσεστερ Σίτι (3-0)

Μάντσεστερ Σίτι έτοιμη για τίτλο! Το «τρένο» του Πεπ Γκουαρντιόλα επικράτησε με 3-0 της Τότεναμ, πήρε την 16η της συνεχόμενη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας και πάλι on fire τον Ιλκάι Γκουντογκάν που είχε δύο γκολ και ένα κερδισμένο πέναλτι!

Δώστε το πρωτάθλημα στην ομαδάρα του Πεπ Γκουαρντιόλα! Τι άλλο να πει κανείς για τη Μάντσεστερ Σίτι; Το «τρένο» του Ισπανού τεχνικού δεν σταματάει πουθενά καθώς οι «πολίτες» νίκησαν εύκολα και την Τότεναμ με 3-0.

Οι «cityzens» δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου απέναντι στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, με τον Ιλκάι Γκουντογκάν να συνεχίζει στον ίδιο «τρελό» ρυθμό και να σκοράρει ξανά δύο γκολ! Μάλιστα ο Γερμανός μέσος, ήταν και αυτός που κέρδισε το πέναλτι της Σίτι στο πρώτο ημίχρονο.

Με τα δύο του γκολ, ο Γκουντογκάν έφτασε τα 9 γκολ στην Premier League από την αρχή του έτους, έχοντας περισσότερα τέρματα στο 2021 από 13 ομάδες της κατηγορίας! 12η νίκη για τον Γκουαρντιόλα απέναντι στον Μουρίνιο, με τον Καταλανό να έχει το πάνω χέρι στα παιχνίδια με τον Πορτογάλο (12-6-7)!

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε τα ηνία από την αρχή του παιχνδιού, δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις της… Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ωστόσο ήρθε από την Τότεναμ, όταν ο Χάρι Κέιν σημάδεψε το δοκάρι με μία πολύ καλή εκτέλεση φάουλ.

Αυτή ήταν και η φάση που… αφύπνισε τους ποδοσφαιριστές του Πεπ Γκουαρντιόλα… Ο Χόιμπεργκ έπεσε «άτσαλα» μέσα στην περιοχή πάνω στον Γκουντογκάν, με τον Άντονι Τέιλορ και τον VAR να συμφωνούν και να στέλουν τη Σίτι στην άσπρη βούλα.

Ο Ρόντρι ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιορίς, γράφοντας το 1-0 στο 23ο λεπτό για τη Μάντσεστερ Σίτι. Από εκεί και πέρα η Σίτι δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω…

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε ο Ιλκάι Γκουντογκάν. Ο Γερμανός ήταν on fire για ακόμη μία φορά και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Πρώτα σκόραρε στο 50ο λεπτό και έγραψε το 2-0, βάζοντας γερές βάσεις για το «τρίποντο». Στο 66ο λεπτό, ο μέσος της Σίτι έκανε μία ενέργεια αλά… Μέσι και «σφράγισε» τη νίκη.

Ο Γερμανός ξάπλωσε στο χορτάρι τον Σάντσες με μία τρομερή ντρίμπλα και διαμόρφωσε το τελικό 3-0, «κλειδώνοντας» το «τρίποντο» της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα που οδεύει ολοταχώς προς τον τίτλο!

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Κανσέλο, Λαπόρτ, Στόουνς, Ζιντσένκο, Γκιντογκάν (69’ Τόρες), Μπερνάρντο Σίλβα, Ρόδρι, Φόντεν, Στέρλινγκ, Ζέσους (79’ Μαχρέζ)

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ντέιβις, Σάντσες, Τανγκανγκά, Λούκας Μόουρα (46’ Σισοκό), Λαμέλα (72’ Μπέιλ), Ντάιερ, Χόιμπιεργκ, Εντομπελέ (64’ Άλι), Σον, Κέιν

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024