Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Στην αποστολή ο Εμβιλά, εκτός ο Μπρούμα

Ολυμπιακός : Στην αποστολή ο Εμβιλά, εκτός ο Μπρούμα

Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (14/2, 19:30) – Ο Γάλλος μέσος βρίσκεται μεν στην αποστολή, αλλά δεν θα αγωνιστεί, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Ετοιμος για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (14/2, 19:30) είναι ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες το βράδυ της Κυριακής θα αντιμετωπίσουν τους Πράσινους στην Λεωφόρο για την 22η αγωνιστική της Superleague, με στόχο να πετύχουν μια ακόμα νίκη απέναντι στον αιώνιο αντίπαλό τους και να συνεχίσουν την αήττητη και άκρως εντυπωσιακή πορεία τους στο φετινό πρωταθλήματος. Το βράδυ του Σαββάτου οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με το Τριφύλλι και μετά το τέλος της προπόνησης ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι.

Η αποστολή των Πειραιωτών για το ματς στο «Απόστολος Νικολαΐδης» απαρτίζεται από 22 παίκτες και μάλιστα σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Γιαν Εμβιλά. Ο Γάλλος μέσος, ωστόσο, μόνο με… θαύμα θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στον αυριανό αγώνα, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.  Εάν δεν καταφέρει να αγωνιστεί, θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι που ακολουθεί με την Αϊντχόφεν στο Καραϊσκάκη. Το πρώτο των δύο ομάδων για τους 32 του Europa League.

Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής έμεινε ο Μπρούμα. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και είχε χάσει το πρόσφατο ματς με τον Αρη για το Κύπελλο Ελλάδος, δεν θα αγωνιστεί ούτε κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Ενδεχόμενη απουσία του Εμβιλά από το ντέρμπι αλλάζει τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είχε αποφασίσει να παρατάξει τον Ολυμπιακό με σχηματισμό 4-3-3. Ο Γάλλος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τους Πράσινους και πλέον είναι πολύ πιθανό ο Πορτογάλος τεχνικός να αναδιαμορφώσει τα πλάνα του, επιλέγοντας το 4-2-3-1.

Αυτό θα είναι το δεύτερο παιχνίδι πρωταθλήματος που θα χάσει ο Εμβιλά, εάν δεν καταφέρει τελικά να παίξει. Ο Γάλλος έχει αγωνιστεί σε 20 ματς στη φετινή Superleague, έχοντας 3 γκολ και 2 ασίστ. Το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο δεν είχε αγωνιστεί μέχρι τώρα ήταν αυτό με τον Βόλο στο Καραϊσκάκη, για την 11η αγωνιστική. Παράλληλα, είχε αγωνιστεί στα 2 παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Champions League, αλλά και στα 6 των ομίλων, ενώ είχε παίξει για ένα ημίχρονο στο ματς του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024