Επιστρέφει στις προπονήσεις η Football League – Επαναλειτουργούν και τα ανοιχτά κολυμβητήρια
Πράσινο φως για έναρξη προπονήσεων στη Football League από Δευτέρα (15/2), αλλά και για τη χρήση των ανοιχτών κολυμβητηρίων για αθλητές σωματείων και υποψηφίους των Σχολών Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και Στρατιωτικών Σχολών
Στις προπονήσεις επιστρέφουν από τη Δευτέρα (15/2) οι ομάδες της Football League, αφού η επιτροπή λοιμωξιολόγων έδωσε το πράσινο φως και η σχετική εξαίρεση συμπεριλήφθηκε στη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση για τα «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κοροναϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας».
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, περιλαμβανομένου εβδομαδιαίου ελέγχου των αθλητών με τεστ αντιγόνου από διαπιστευμένα εργαστήρια.
Παράλληλα, επιτρέπεται από τη Δευτέρα η χρήση των ανοιχτών κολυμβητηρίων για αθλητές σωματείων και υποψηφίους των Σχολών Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και Στρατιωτικών Σχολών, υπό τις εξής προϋποθέσεις:
* τηρείται η απόσταση του ενός (1) ατόμου ανά 25 τ.μ. νερού,
* διενεργείται εβδομαδιαίο τεστ για κοροναϊό COVID-19 και
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.