Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δέσποινα Στυλιανοπούλου : Να επανέλθει η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για τους ηθοποιούς

Δέσποινα Στυλιανοπούλου : Να επανέλθει η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για τους ηθοποιούς

«Όλα αυτά που έγιναν μας κάνουν να ντρεπόμαστε, να συγκινούμαστε και να κλαίμε» σχολιάζει, αναφερόμενη στις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών που κλυδωνίζουν τον χώρο του θεάτρου η Δέσποινα Στυλιανοπούλου

«Όλα αυτά που έγιναν μας κάνουν να ντρεπόμαστε, να συγκινούμαστε και να κλαίμε» σχολιάζει, αναφερόμενη στις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών που κλυδωνίζουν τον χώρο του θεάτρου η ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

Μιλώντας στον Alpha, η κ. Στυλιανοπούλου είπε πως «όλα αυτά που έγιναν μας κάνουν να ντρεπόμαστε, να συγκινούμαστε και να κλαίμε για αυτά τα παιδιά που δεν μπορούσαν να μιλήσουν».

Να επανέλθει η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος

Η ηθοποιός διατυπώνει δε το αίτημα να επανέλθει η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Όπως τονίζει, η κατάργησή της είναι ένας από τους σημαντικούς λόγους που οι εργαζόμενοι στο θέατρο έχουν εκτροχιαστεί τα τελευταία χρόνια.

Δήλωσε, δε, πως στη δική της εποχή ουδέποτε υπήρξαν τέτοιου είδους περιστατικά από συναδέλφους της.

Και αν κάποιοι το τολμούσαν βρίσκονταν άλλοι που ανέτρεπαν τα σχέδια τους. Χαρακτηριστική η αποκάλυψη της Αλίκης Κατσαβού, της τελευταίας συζύγου του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, ότι ο αξέχαστος πρωταγωνιστής είχε πιάσει από το πέτο γνωστό ηθοποιό, ο οποίος προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί συνεργάτιδά του.

«Όταν άρχισε να βγαίνει αυτή η ιστορία στο φως σκέφτηκα ότι αν ο Κώστας Βουτσάς ζούσε θα είχε πολύ σημαντικά πράγματα να πει. Ο Κώστας τιμούσε και αγαπούσε τη γυναίκα» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Κατσαβού.

«Ξέρω μια ιστορία με έναν μεγάλο πρωταγωνιστή που δεν είναι πια στη ζωή και τον είχε πιάσει από το πέτο -επειδή είχε στείλει μια κοπέλα να τον περιμένει στο καμαρίνι του- και του είπε: ‘Τι θα καταλάβεις αν πας μαζί της; Πώς είναι δυνατόν να το κάνεις αυτό σε ένα πλάσμα που έρχεται και σου ζητά δουλειά; Τι ευχαρίστηση μπορεί να σου φέρει;’» συμπλήρωσε αποκαλύπτοντας το «θερμό επεισόδιο».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024