Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αναστασία Γιούσεφ : Γνώριζε το δολοφόνο της Ναυπάκτου, ήταν εμμονικός μαζί της

Αναστασία Γιούσεφ : Γνώριζε το δολοφόνο της Ναυπάκτου, ήταν εμμονικός μαζί της

«Έχω πέσει από τα σύννεφα, δεν περίμενα να κάνει φόνο αυτός ο άνθρωπος, τον γνώρισα πριν από τέσσερα χρόνια στην Ναύπακτο, θυμάμαι ήταν πολύ πιεστικός και μου ζητούσε συνέχεια να βγούμε φωτογραφία» τόνισε.

Η δολοφονία ενός επιχειρηματία στη Ναύπακτο από έναν 32χρονο έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο καθώς ο πρώτος μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον δεύτερο επειδή νόμιζε ότι είναι ερωτευμένος με την κοπέλα του.

Αίσθηση προκάλεσε πάντως η αντίδραση της Αναστασίας Γιούσεφ, καθώς η γνωστή καλλιτέχνης γνώριζε τον δράστη και είχε φωτογραφηθεί και μαζί του. Τον χαρακτηρίζει περίεργο τύπου, που ήταν εμμονικός μαζί της. Τον είχε γνωρίσει σε ένα επαγγελματικό της ταξίδι στη Ναύπακτο το καλοκαίρι του 2017.

«Έχω πέσει από τα σύννεφα, δεν περίμενα να κάνει φόνο αυτός ο άνθρωπος, τον γνώρισα πριν από τέσσερα χρόνια στην Ναύπακτο, θυμάμαι ήταν πολύ πιεστικός και μου ζητούσε συνέχεια να βγούμε φωτογραφία» τόνισε.

«Τον θυμάμαι, ήταν περιέργος τύπος, μου ζητούσε συνέχεια να βγάλουμε φωτογραφίες και να τον κάνω φίλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μου είχε γίνει στενός κορσές, μου έστελνε μηνύματα για το πότε να βρεθούμε και εγώ απο ευγένεια και επαγγελματισμό προσπαθούσα να κρατήσω τις ισορροπίες» είπε μεταξύ άλλων.Ο δράστης την είχε πλησιάσει κάνοντάς της διάφορα κοπλιμέντα και της ζητούσε επίμονα να βρεθούν έστω για έναν καφέ, τελικά συναντήθηκαν τυχαία σε μια παραλία που ο 32χρονος δολοφόνος της ζήτησε να βγάλουν μαζί και μια φωτογραφία η οποία και βρίσκεται στο προφιλ του.

Μάλιστα ο αδίστακτος δράστης ανέβασε την εικόνα με τη γνωστή χορεύτρια γράφοντας κάτι ποιητικό προκειμένου να δείξει την χαρά του για την επιτυχία της φωτογραφίας: «Θάλασσα με παρέσυρες μέσα στην αγκαλιά της στο sexy το κορμάκι της και τα καυτά φιλιά της…ΑXXX Anastasia Giousef…». «Τυχαία βρεθήκαμε στην ίδια παραλία, δεν ξέρω αν με είχε ακολουθήσει. Μου ζήτησε να βγάλουμε μια φωτογραφία την οποία και αναρτησε στο προσωπικό του προφίλ, δεν είχα λόγο να του το αρνηθώ, θεώρησα πως ήταν θαυμαστής» είπε σοκαρισμένη στο protothema.gr.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Αναστασία Γιούσεφ, μετά την φωτογραφία ο δράστης αποθρασύνθηκε και της έστελνε καθημερινά μηνύματα ζητώντας της να βρεθούν ενώ εκείνη τον απέφευγε.

Χαρακτηριστικό της εμμονής του είναι το γεγονός ότι, σε κάποιες περιπτώσεις που η καλλιτέχνιδα καθυστερούσε να του απαντήσει στα ενοχλητικά μηνύματα του εκείνος γινόταν νευρικός και πιεστικός.

Τελικά η καλλιτέχνιδα αποφάσισε να τον μπλοκάρει από τον λογαριασμό της αφού δεν έδειχνε να συμορφώνεται με τις παρατηρήσεις της.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024