Τους 500.000 θα φτάσουν οι εμβολιασμοί σε όλη τη χώρα μέχρι το Σάββατο, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, επισήμανε ότι τη Δευτέρα, θα δημιουργηθούν έξτρα εμβολιαστικές γραμμές και εμβολιαστικά κέντρα, τα οποία είναι ήδη 52 στη Θεσσαλονίκη, ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι πολίτες.

Ο ίδιος εξέφρασε την ικανοποίησή του που βλέπει ανθρώπους να προσέρχονται σε εμβολιαστικά κέντρα, σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας και σε λίγες ημέρες και, όπως είπε, στα mega center, εκ των οποίων το ένα θα ανοίξει τις επόμενες ημέρες εντός της ΔΕΘ.

Επίσης, τόνισε ότι όλη αυτή η τεράστια υγειονομική επιχείρηση, που είναι πρωτόγνωρη για την χώρα μας και όλο τον κόσμο, γίνεται στην Ελλάδα με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ο Υπουργός Υγείας επισκέφθηκε επίσης το Κέντρο Υγείας Τούμπας, το οποίο λειτουργεί και ως εμβολιαστικό κέντρο, συνομίλησε με πολίτες που είχαν το προγραμματισμένο ραντεβού τους και συνεχάρη το προσωπικό για την άρτια οργανωμένη διαδικασία.

Τελευταίος σταθμός της επίσκεψης του Υπουργού Υγείας στη Θεσσαλονίκη ήταν το Δημαρχείο της πόλης, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο