Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Skoda ξετυλίγει το νήμα  για τη νέα Fabia

Η Skoda ξετυλίγει το νήμα για τη νέα Fabia

Αντίστροφη μέτρηση για τη νέα γενιά της Fabia η οποία θα κάνει την μετάβαση σε μια νέα αρχιτεκτονική και θα ακολουθήσει αυξητικές τάσεις προς κάθε κατεύθυνση.

H τσεχική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα με ένα σκίτσο το πρώτο δείγμα γραφής για τη νέα, τέταρτη κατά σειρά γενιά της Fabia η οποία θα επωφεληθεί από μια νέα αρχιτεκτονική, εν προκειμένω την πολυχρηστική πλατφόρμα του ομίλου VW, ΜQB A0 η οποία θα συνδυαστεί με όλες τις νεότερες εξελίξεις που έχουν συντελεστεί σε επίπεδο κινητήρων βενζίνης, εντάσσοντας δεδομένα στις επιλογές της και σύνολα με ήπια υβριδική τεχνολογία.

Η μετάβαση στην νέα πλατφόρμα θα ανοίξει και νέες ψηφιακές δυνατότητες για την νέα Fabia η οποία θα ενσωματώσει νέες λειτουργικότητες τόσο σε επίπεδο gadgets και συνδεσιμότητας όσο και στο μέτωπο των συστημάτων, άνεσης, ασφάλειας και υποβοήθησης τα οποία σύμφωνα με την Skoda θα παραπέμπουν σε μεγαλύτερης κατηγορίας αυτοκίνητα.

Πλην όλων των παραπάνω, η νέα Fabia θα φροντίσει να ενισχύσει και τις αρετές με τις οποίες είναι συνυφασμένη η Skoda. Έτσι, σύμφωνα με τις συστάσεις η νέα Fabia θα αυξήσει την χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ της κατά 50 λίτρα. Αυξημένο, εξάλλου, θα είναι και το μέγεθος της νέας γενιάς της Fabia θα ακολουθήσει τις σύγχρονες αυξητικές τάσεις στοιχείο που σε συνδυασμό και με την νέα αποδοτικότερη αρχιτεκτονική αναμένεται να μεγιστοποιήσει και την ευρυχωρία του θαλάμου επιβατών.

Στην εξίσωση συνυπολογίστε φυσικά μια σύγχρονη και όπως αφήνει να εννοηθεί το teaser πιο δυναμική αισθητική σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στο σχεδιαστικό κώδικα της Skoda ενώ όπως έχει ήδη ανακοινωθεί θα υπάρξει και πρακτικότερη Combi έκδοση η οποία αποτελεί διαχρονικά μια ιδιαίτερα δημοφιλή επιλογή και προδιαγράφεται δημοφιλέστερη μιας και η τρέχουσα συγκυρία αναμένεται της εξασφαλίζει το μονοπώλιο στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Σύμφωνα με τις συστάσεις η πρεμιέρα της θα πραγματοποιηθεί την προσεχή άνοιξη.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024