Σταμπουλίδης : Ανοικτά τα ανθοπωλεία Σάββατο και Κυριακή λόγω… Αγίου Βαλεντίνου
Σύμφωνα με τον κ. Σταμπουλίδη, δεν έχει λογική μετακίνηση με το αυτοκίνητο για άθληση σε χώρους μακριά από τον δήμο διαμονής.
Προτροπή στους πολίτες να κάνουν την άθλησή τους στο δήμο τους, έκανε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.
Ο κ. Σταμπουλίδης παρότρυνε τους πολίτες να μετακινούνται για άθληση και για βόλτα των κατοικιδίων τους, στον δήμο κατοικίας τους, ενώ όπως τόνισε «δεν είναι δυνατόν στην Αττική να εφαρμοστεί διαδημοτική απαγόρευση». Είπε μάλιστα ότι η Αττική λογίζεται ως μία περιφέρεια όπου μπορούν να γίνονται μετακινήσεις.
Εξήγησε δε, ότι δεν είναι λογικό εν μέσω lockdown να παίρνει κανείς το αυτοκίνητο για να μεταβαίνει σε χώρους άθλησης μακριά από την οικία του και ότι πλέον η μετακίνηση με τον κωδικό 6, πρέπει να χρησιμοποιείται είτε για βόλτα πεζή με το κατοικίδιο, είτε για περπάτημα πλησίον της οικίας, είτε για βόλτα με το ποδήλατο.
Ακόμα ο κ. Σταμπουλίδης είπε ότι το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσουν τα ανθοπωλεία μόνο με ραντεβού, και στο ωράριο 9:00-17:00, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι λαϊκές αγορές σε Αττική και Θεσσαλονίκη θα είναι ανοιχτές.
- Οι νέες πιθανότητες πρόκρισης για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – Το σενάριο για «εμφύλιο» στα πλέι-οφ
- «Φραπές»: «Μας φλόμωσε στο ψέμα» – Αντιδράσεις των κομμάτων στην παρωδία της Εξεταστικής
- Θρίλερ με τον Δανό δότη σπέρματος: «Η πιθανότητα να αναπτύξεις καρκίνο πλησιάζει το 90%» – Τι λέει καθηγητής
- Καλιφόρνια: Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό αερίου – Τουλάχιστον 6 τραυματίες, σοβαρές ζημιές σε 3 κτίρια
- NCAA: Νέα τρομερή εμφάνιση και «τριαντάρα» του Αβδάλα (vid)
- Ο εντερικός – εγκεφαλικός άξονας του σκύλου: Πώς το έντερο επηρεάζει το άγχος, τη συμπεριφορά, την ευζωία του





