Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο ρελαντί η Ρεάλ (2-0)

Στο ρελαντί η Ρεάλ (2-0)

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-0 της Χετάφε για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική της La Liga, πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και μείωσε την απόσταση από την Ατλέτικο στους 5 βαθμούς, έχοντας δύο παιχνίδια περισσότερα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στη Χετάφε για την εξ αναβολής πρώτη αγωνιστική της La Liga χάρη στα γκολ των Μεντί και Μπενζεμά.

Έτσι, η ομάδα του Ζιντάν έφτασε τους 46 βαθμούς και μείωσε την απόσταση από την πρωτοπόρο Ατλέτικο στους 5 βαθμούς, με τους «ροχιμπλάνκος» να έχουν δύο παιχνίδια λιγότερα.

Οι «μερένχες» ξεκίνησαν δυνατά και δημιούργησαν την πρώτη καλή στιγμή στο 5′ με τον Κασεμίρο να κάνει το πλασέ από τα αριστερά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ, ενώ στο 14′ ο Μπενζεμά πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή υποχρεώνοντας τον Ζόρια σε εντυπωσιακή απόκρουση.

Η ομάδα του Ζιντάν ήταν συνεχώς στην επίθεση, πίεζε για να ανοίξει το σκορ και έχασε άλλη μια ευκαιρία στο 37′. Ο Μαρσέλο βρήκε τον Μόντριτς, αυτός έκανε το σουτ και ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έδιωξε σε κόρνερ.

Ίδιο ήταν το σκηνικό και στην έναρξη του δευτέρου μέρους, με τον Μπενζεμά να απειλεί πρώτα στο 48′ και στο 60′, μετά από σέντρα του Βινίσιους, με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0. Οι Μαδριλένοι δεν έμειναν εκεί καθώς στο 67′ ο Μεντί με προβολή από κοντά έκανε το 2-0, «κλειδώνοντας» έτσι την υπόθεση νίκη.

Στην τελευταία καλή φάση στο ματς, ο Μπενζεμά έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Ζόρια στο 70′.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024