Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οριστικά σε ουδέτερο γήπεδο το Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι

Οριστικά σε ουδέτερο γήπεδο το Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι

Στη Βαρσοβία θα διεξαχθεί πιθανότατα η αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Τσέλσι.

Οριστικά εκτός Ισπανίας θα διεξαχθεί η πρώτη αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Τσέλσι, για τη φάση των «16» του Champions League, καθώς σήμερα η κυβέρνηση της ιβηρικής χώρας ανακοίνωσε την παράταση ως τις 2 Μαρτίου των περιορισμών στις πτήσεις από τη Μεγάλη Βρετανία (όπως επίσης τη Βραζιλία και τη Νότια Αφρική).

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 23 Φεβρουαρίου και πλέον είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να διεξαχθεί στο «Wanda Metropolitano», καθώς κάθε ταξιδιώτης που φτάνει στην Ισπανία από τις παραπάνω χώρες θα πρέπει να μπει σε δεκαήμερη καραντίνα (εξαιρούνται Ισπανοί υπήκοοι και μόνιμα διαμένοντες στη χώρα, καθώς και στην Ανδόρα).

Σύμφωνα με τους κανονισμούς που έχει θεσπίσει η UEFA, η Ατλέτικο είναι σε αυτή την περίπτωση υπεύθυνη για την εξεύρεση λύσης, που θα επιτρέψει τη διεξαγωγή του αγώνα. Οι «ροχιμπλάνκος» έχουν ήδη κάνει κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση και το πιθανότερο είναι το παιχνίδι να «μετακομίσει» στη Βαρσοβία.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν μεταφερθεί για τη Βουδαπέστη οι αγώνες του Champions League Λειψία-Λίβερπουλ και Γκλάντμπαχ-Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ανάλογοι περιορισμοί στις αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο ισχύουν και στη Γερμανία.

Επίσης, η αναμέτρηση του Europa League μεταξύ της Μόλντε και της Χοφενχάιμ θα διεξαχθεί στο Βιγιαρεάλ, λόγω περιορισμών που υφίστανται στη Νορβηγία, ενώ σε αναζήτηση έδρας βρίσκεται η Μπενφίκα, για να υποδεχθεί την Άρσεναλ.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024