Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Τι Τζέι Μπρέι για τη θέση των γκαρντ, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Λιθουανία ενδιαφέρεται για ακόμα έναν παίκτη.
Ο λόγος για τον πολύπειρο, Μάντας Καλνιέτις, ο οποίος σύμφωνα με την ιστοσελίδα «15min» βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Όντεντ Κάτας.
Οι Λιθουανοί αναφέρουν πως είτε ο Φόστερ, είτε ο Μακ θα αποτελέσουν παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει εκδηλώσει πολύ ζεστό ενδιαφέρον για τον 34χρονο παίκτη.
Ο Καλνιέτις επέστρεψε στη Λοκομοτίβ Κουμπάν το 2019 για τη δεύτερη θητεία του εκεί και έχει συμβόλαιο μαζί της μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του