Η Χάλι Μπέρι αντεπιτίθεται στα troll που έθεσαν στο στόχαστρο την ίδια και την ερωτική της ζωή.

Η 54χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, έγραψε στο Instagram το Σάββατο ότι «Οι γυναίκες δεν σας χρωστούν τίποτα απολύτως», λαμβάνοντας πλήθος θετικών αντιδράσεων από άλλες σταρ της πρώτης γραμμής, όπως η Κρίσι Τέιγκεν.

Όμως από την προσοχή της Μπέρι δεν ξέφυγε και ένα troll που της έγραψε:«Με όλα σου τα κατορθώματα, τη διασημότητα, την ομορφιά, φαίνεται ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να κρατήσεις έναν άντρα».

Φυσικά, η Μπέρι δεν δίστασε να του απαντήσει αναλόγως, γράφοντας: «Ποιος σου είπε ότι θέλω να τους κρατήσω; Θέλω να ζω τη ζωή μου όσο καλύτερα μπορώ, αν κάνω ένα λάθος, διορθώνω την πορεία μου και κάνω επανεκκίνηση!»

Άλλος σχολιαστής έγραψε: «Αυτά λέει μια γυναίκα που δεν μπορεί να κρατήσει άντρα». Η Μπέρι απάντησε και σε αυτόν, γράφοντας: «Ποιος λέει ότι θέλω να κρατήσω τον λάθος άνδρα; Γιατί… δεν θέλω». Τον περασμένο μήνα η Μπέρι είχε αναφέρει ότι προσπαθεί να ωθήσει τον 7χρονο γιο της να αμφισβητεί τα έμφυλα στερεότυπα, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι θα είναι υποστηρικτής της ισότητας μεγαλώνοντας.