Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Lockdown - Twitter : Ανησυχία, χιούμορ και αγανάκτηση μετά τη νέα καραντίνα

Lockdown – Twitter : Ανησυχία, χιούμορ και αγανάκτηση μετά τη νέα καραντίνα

Με αρκετό χιούμορ αλλά και έντονη ανησυχία ή καλύτερα αγανάκτηση αντιμετώπισαν οι χρήστες του Διαδικτύου και ειδικότερα το Twitter, την προαναγγελία του Πρωθυπουργού για νέα μέτρα προς την καταπολέμηση του κοροναϊού

Με αρκετό χιούμορ αλλά και έντονη ανησυχία ή καλύτερα αγανάκτηση αντιμετώπισαν οι χρήστες του Διαδικτύου και ειδικότερα το Twitter, την προαναγγελία του Πρωθυπουργού για νέα μέτρα προς την καταπολέμηση του κοροναϊού.

Σε μια κίνηση που οδηγεί σε ένα λίγο πιο ανάλαφρο κλίμα, οι χρήστες του Twitter επέλεξαν να διασκεδάσουν την κατάσταση την ώρα όμως που αρκετοί συμπολίτες μας αναρωτιούνται για το πού… οδεύουμε.

Λίγο – πολύ, οι χρήστες είχαν ήδη προετοιμαστεί ψυχολογικά για ένα ενδεχόμενο νέο και πιο σκληρό lockdown αλλά το να περάσουμε από τη θεωρία στην πράξη δεν ήταν εύκολο για κανέναν.

Οι χρήστες που θυμήθηκαν παλαίοτερες καταστάσεις με τον φονικό ιό στη ζωή μας δεν ήταν λίγοι, ανακαλώντας στιγμές από το παρελθόν που μας έχει αναμφισβήτητα στοιχειώσει με τις αρμόδιες Αρχές να εξαγγέλουν νέα, πιο σκληρά μέτρα.

Το κλασσικό πλέον αστείο με το πόσο άσχημο και σκληρό ήταν απέναντι μας το 2020, φαίνεται να συνεχίζεται και το 2021…

Η αγανάκτηση ήταν σίγουρα εμφανής:

Την ίδια ώρα αρκετοί είναι που εκφράζουν τον… προβληματισμό τους για το πως θα βγούμε από την νέα καραντίνα με το γέλιο να είναι φάρμακο:

Για άλλη μια φορά το Twitter δείχνει το πόσο δύσκολα βιώνουν οι πολίτες τον καιρό της πανδημίας και το πως δέχονται τα νέα μέτρα που έρχονται ξανά στη ζωή μας. Την ώρα που οι εμβολιασμοί εξελίσσονται και δείχνουν μια μικρή αχτίδα αισιοδοξίας, οι κοινωνίες ανά τον κόσμο καλούνται να κάνουν υπομονή. Όσο δηλαδή θα εύχονται από μέσα τους το 2021 να μην είναι όντως ένα sequel του 2020 που έφερε τον φονικό ιό στην καθημερινότητά μας.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024