Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 14:30 στην περιοχή του παλιού Νοσοκομείο στα Καμίνια Ζακύνθου, όταν ένα μηχανάκι παρέσυρε ένα 8χρονο παιδί.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα imerazante.gr, τις πρώτες πληροφορίες, ο 9χρονος έπαιζε με την μπάλα του, όταν αυτή βγήκε στο δρόμο κι έτρεξε να την πάρει.
Την στιγμή εκείνη ένα μηχανάκι που περνούσε από το σημείο, παρέσυρε το άτυχο παιδί με αποτέλεσμα να το τραυματίσει θανάσιμα.
Ο 9χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη – χωρίς αποτέλεσμα – να το κρατήσουν στη ζωή.
Έρευνα για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί η Τροχαία Ζακύνθου.
«Αισιοδοξία και καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε εσείς καλύτερα από εμάς!», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης
Με χιούμορ, άνεση και καλή διάθεση αντιμετώπισαν οι πρώτοι υποψήφιοι την πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές 2026, με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας
Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις στα θέματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές 2026 - Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία