Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σπύρος Μπιμπίλας : «Δε μπορώ να ακούω πια γοερά κλάματα ανθρώπων που με παίρνουν στο τηλέφωνο»

Σπύρος Μπιμπίλας : «Δε μπορώ να ακούω πια γοερά κλάματα ανθρώπων που με παίρνουν στο τηλέφωνο»

O Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για τις καταγγελίες σεξουαλικών παρενοχλήσεων ή λεκτικής βίας στο χώρο του θεάματος

Για το θέμα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες με τις μαζικές καταγγελίες για περιστατικά βίας και σεξουαλικών παρενοχλήσεων στον καλλιτεχνικό χώρο μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας το πρωί της Δευτέρας στο Happy Day.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι τον παίρνουν συνεχώς τηλέφωνο κλαίγοντας για καταγγελίες, τις οποίες ωστόσο φοβούνται να τις επισημοποιήσουν.

«Μέσα στον καιρό των μνημονίων έγιναν αυτές οι απαράδεκτες ενέργειες κυρίως. Υπήρχε μια ανασφάλεια στον χώρο μας, είχε απαξιωθεί το επάγγελμά μας. Οι άνθρωποι δούλευαν με πάρα πολύ λίγα λεφτά. Υπήρχαν πάρα πολλοί νέοι ηθοποιοί και προσπαθούσαν να ανέβουν. Η προσφορά μεγάλη. Άρα κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν το όνειρο και την πληθώρα των πολλών επιλογών. Αυτές τις μέρες νιώθω μια δυστυχία να έχει έρθει στη ζωή μου. Δε μπορώ να ακούω πια γοερά κλάματα ανθρώπων που με παίρνουν στο τηλέφωνο να με συμβουλευτούν.

Κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους δεν τολμάνε, παρότι κλαίνε στο τηλέφωνο, να έρθουν στον σωματείο. Εγώ τους παρακαλώ να έρθουν σε εμάς ή να πάνε σε έναν δικηγόρο και να ακολουθηθεί μια διαδικασία. Αν λες σε κάποιον ένα πολύ σκληρό πράγμα και μετά λες δε μπορώ να το υπογράψω ή δε θέλω να το πω, είναι σαν να μην έγινε. Φοβούνται ότι θα διαπομπευτούν. Είναι πολύ περίπλοκο αυτό που συμβαίνει» εξήγησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024