ΠΑΟΚ : Χάνει σίγουρα τον Ίνγκασον ο Γκαρσία
Ο Ισλανδός στόπερ χτύπησε στο χέρι, αλλά συμπλήρωσε και εφτά κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Απόλλωνα.
Ανησυχία επικρατεί στον ΠΑΟΚ με τον Σβέριρ Ίνγκασον, μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Τούμπα. Ο Ισλανδός στόπερ παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο χέρι και μαζί με τον γιατρό της ομάδας, μετέβη σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις.
Από τα αποτελέσματα θα διαπιστωθεί εάν υπάρχει πρόβλημα με τον Ίνγκασον και σε ποιο βαθμό. Περαιτέρω, ο στόπερ του ΠΑΟΚ συμπλήρωσε εφτά κίτρινες κάρτες και θα λείψει σε δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος.
Προφανώς, η απόφαση του Πάμπλο Γκαρσία θα σχετίζεται με τις ενοχλήσεις που νιώθει ο Ίνγκασον στο χέρι. Ώστε αν χρειαστεί να μείνει τώρα εκτός για ιατρικούς λόγους, να εκτίσει παράλληλα και την ποινή του.
- Τι είπε ο Ιτούδης για την ήττα από τη Μονακό και τα play offs της Euroleague
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για το φινάλε της Β’ φάσης του πρωταθλήματος
- Σανς – Γουόριορς 111-96: Ο Γκριν «πέταξε» εκτός playoffs Κάρι και Γκόλντεν Στέιτ (vids)
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442