Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντζιος : «Ο Άρης παίζει πάντα για να κερδίζει ανεξάρτητα τον αντίπαλο»

Μάντζιος : «Ο Άρης παίζει πάντα για να κερδίζει ανεξάρτητα τον αντίπαλο»

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στη σπουδαία εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και τη νίκη επί της ΑΕΚ εμφανίστηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι οι κιτρινόμαυροι πηγαίνουν για την νίκη ανεξάρτητα με τον αντίπαλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για τη νίκη του Άρη: «Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση από τις πολλές που έχουμε κάνει αυτές τις 21 αγωνιστικές. Δεν θέλουμε να κάνουμε αρνητικές σκέψεις, πληρώσαμε με τον Αστέρα Τρίπολης το ότι δεν το είχαμε τελειώσει νωρίτερα, θα μπορούσαμε και σήμερα να το κλειδώσουμε στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα έχει νοοτροπία και χαρακτήρα. Παίζουμε για να κερδίζουμε, όχι για να μη χάσουμε. Άλλες φορές τα καταφέρνουμε, άλλες φορές όχι».

Για τις αντιδράσεις του στον πάγκο: «Σε ένα τέτοιο παιχνίδι με τόσες κλασικές ευκαιρίες είναι λογικό να υπάρχει εκνευρισμός, γιατί άλλες φορές το πληρώσαμε. Κάναμε, όμως, μια πολύ καλή εμφάνιση και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι κυπέλλου , που είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να ξεκουραστούμε».

Για την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας, ακόμη και από τους επιθετικούς: «Ολοι οι παίκτες δουλεύουν για την ομάδα, κανείς δεν βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Η άμυνα ξεκινάει από από την επίθεση. Υπάρχει μια ομάδα με έντεκα ποδοσφαιριστές. Ο Άρης παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, παίζει για να κερδίζει, δεν αλλάζουμε το πλάνο μας όπου κι αν παίζουμε και ανεξαρτητα από τον αντίπαλο».

Για τις νέες μεταγραφές: «Ήρθαν πολλοί καλοί παίκτες για να βοηθήσουν, αυτούς που ήδη υπάρχουν. Όλοι θέλουν τον χρόνο τους».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024