Γνωρίζουμε ότι πολλοί άντρες έχουν την τάση να συμπεριφέρονται στις γυναίκες με τις οποίες θα βγούνε για πρώτο ραντεβού, με τον καλύτερο τρόπο κρύβοντας ωστόσο τις πραγματικές τους επιδιώξεις…

Θέλουν κάτι «σοβαρό»…

Είναι αρκετοί από εκείνους που νομίζουν ότι επειδή είμαστε γυναίκες, θέλουμε οπωσδήποτε να κάνουμε σχέση και για αυτό τάχα βγήκαμε ραντεβού. Αγαπητέ άντρα που το νομίζεις αυτό.

  • Πρώτον, μπορεί να θέλουμε να κάνουμε απλά one night stand.
  • Δεύτερον, μπορεί να βαριόμασταν σπίτι, να είχαν κανονίσει οι πάντες κάτι άλλο και να βγήκαμε μαζί σου να περάσει το απόγευμά μας πίνοντας καφέ ή το βράδυ πίνοντας σουμάδα!
  • Τρίτον, μπορεί να θέλαμε απλά να φλερτάρουμε και να μας φλερτάρουνε αλλά μέχρι εκεί.
  • Τέταρτον, όχι δε βγήκαμε κατά πάσα πιθανότητα για να πούμε ότι έχουμε σχέση, ούτε για να παντρευτούμε.

Χαλάρωσε τα «κυβικά αρρενωπότητας» που έχεις και προχώρα παρακάτω ανοίγοντας μια νορμάλ συζήτηση χωρίς σεξιστικά δομημένες φαντασιακές σκέψεις και υποθέσεις.

Θέλουν να έχεις τέλειο αμάξι

Επειδή ορισμένες γυναίκες έχουν να λύσουν τα ψυχολογικά τους θέματα σε συνδυασμό με τα σεξιστικά και πατριαρχικά κατάλοιπα, δε σημαίνει ότι όλος ο γυναικείος πληθυσμός ενδιαφέρεται για το αμάξι σου.

Οι περισσότερες αδιαφορούμε. Οι περισσότερες δε σε ρωτήσαμε καν αν έχεις.

Κατά πάσα πιθανότητα εσύ το ανέφερες πρώτος με την κλασική ατάπα «να περάσω να σε πάρω με τ’ αμάξι;», δεν κοιτάμε τον ανδρισμό σου βάσει το μέγεθος του αυτοκινήτου σου ή το πόσο ακριβό είναι αυτό που οδηγάς.

Ok dear?!

Οι γυναίκες θέλουν ισότητα αλλά να δέχονται να τις κερνάνε

Πάμε να το επαναλάβουμε άλλη μία φορά, «επειδή ορισμένες γυναίκες έχουν να λύσουν τα ψυχολογικά τους θέματα σε συνδυασμό με τα σεξιστικά και πατριαρχικά κατάλοιπα, δε σημαίνει ότι όλος ο γυναικείος πληθυσμός ενδιαφέρεται»…για τα λεφτά σου!

Οι περισσότερες δουλεύουμε αρκετές ώρες, είμαστε αυτάρκεις και χειραφετημένες. Το ότι θέλουμε ισότητα δε σημαίνει ότι αυτό σαν πρόταγμα πρέπει να αναιρεθεί επειδή ορισμένες γουστάρουν να τις κερνάτε.

Σε τελική ανάλυση αν δε θέλετε και οι ίδιοι να παριστάνετε τους «τροφοσυλλέκτες» μην κάνετε καν την κίνηση να κεράσετε εξαρχής.

Αν πάλι η άλλη θέλει να την κερνάνε και οι υπόλοιποι την κερνάνε, τότε καλά κάνει και θέλει να την κερνάνε, ας μην την κερνούσαν «in the first place»!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο