Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι λόγοι που θα σε κάνουν να εκτιμήσεις το ότι είσαι single

Οι λόγοι που θα σε κάνουν να εκτιμήσεις το ότι είσαι single

Δώσε έμφαση στον εαυτό σου και έτσι θα ανακαλύψεις ορισμένες πτυχές του που δεν περίμενες καν

Το να είσαι σε σχέση είναι σίγουρα κάτι ωραίο και δημιουργικό, ειδικά όταν βρίσκεσαι στο στάδιο του έρωτα και της αγάπης…Γιατί όμως το να είσαι single προσφέρει πολλούς λόγους που θα σε κάνουν να νιώθεις χαρούμενη;

Λόγοι να χαίρεσαι που δεν έχεις σχέση

  • Είσαι single σημαίνει περισσότερος χρόνος για εσένα. Περισσότερη καλοπέραση όπως και όπου θες. Όποτε ακριβώς το θες.
  • Σημαίνει περισσότερη και πιο συχνή αλληλεπίδραση με τους φίλους σου. Πρακτικά κοινωνικοποιείσαι περαιτέρω και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη δική σου ψυχαγωγία.
  • Φλερτ και πάλι φλερτ. Με όποιον θες, όπου και όποτε επίσης. Έχεις πλέον τη δυνατότητα μιας και δεν είσαι σε μια μονογαμική σχέση, να βγαίνεις με όποιο άτομο θες. Να κάνεις καινούργιες εμπειρίες.
  • Διακοπές μόνη ή και με παρέα. Έχεις την πολυτέλεια να επηρεάζεις πλήρως την καθημερινότητά σου καθώς είσαι αυτάρκης και η κυρία του εαυτού σου. Θες να πας σε ένα νησί μόνη σου; Σηκώνεσαι και φεύγεις. Θες διακοπές γυναικοπαρέα; Το κανονίζετε!
  • Επικεντρώνεσαι στα όνειρά σου. Μπορεί να έχεις μια συγκεκριμένη καριέρα στο μυαλό σου και αυτή για να επιτευχθεί, να χρειάζεται να επενδύσεις χρήμα και χρόνο. Όταν είσαι single συνήθως και τα δύο υπάρχουν σε κάποιον βαθμό αν όχι σε κάποιον αξιόλογο βαθμό.
  • Σπίτι. Έχεις πλέον τον εαυτό σου που σημαίνει ότι είτε έρχεσαι πιο κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους, είτε αν μένεις μόνη θέλεις να κάνεις αλλαγές στο σπίτι όποτε και όπως εσύ τις θέλεις.
  • Ξενύχτια. Κάθεσαι ξύπνια μέχρι ό,τι ώρα θες και νιώθεις ικανοποιημένη που η μέρα σου «γέμισε» με δραστηριότητες που η ίδια είχες σκεφτεί και οργανώσει.
  • Αυτογνωσία. Όταν είσαι μόνη, μαθαίνεις κάτι πολύ βασικό. Να εξερευνάς τον εαυτό σου περισσότερο. Να σε γνωρίζεις κι άλλο. Να βλέπεις πτυχές που δεν ήξερες ότι έχεις. Να συνειδητοποιείς ότι είσαι αυτάρκης, χειραφετημένη, με όνειρα και φιλοδοξίες. Αυτό από μόνο του είναι το κλειδί της προσωπικής επιτυχίας.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024