Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπύρος Μπιμπίλας : Οι καταγγελίες πρέπει να παίρνουν την νομική οδό

Σπύρος Μπιμπίλας : Οι καταγγελίες πρέπει να παίρνουν την νομική οδό

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) τόνισε ότι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και ότι ως υπεύθυνο σωματείο δεν μπορεί να δίνει στη δημοσιότητα τις καταγγελίες που τους έρχονται

Για το θέμα που έχει ξεσπάσει με μαζικές καταγγελίες για περιστατικά βίας και σεξουαλικών παρενοχλήσεων στον καλλιτεχνικό χώρο μίλησε ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) τόνισε ότι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και ότι ως υπεύθυνο σωματείο δεν μπορεί να δίνει στη δημοσιότητα τις καταγγελίες που τους έρχονται.

«Πρέπει να παίρνουν τη νομική οδό, όπως προβλέπει το καταστατικό μας. Υπάρχει το πειθαρχικό συμβούλιο, στο οποίο έρχονται φάκελοι και οι φάκελοι αυτοί παραδίδονται σε αυτό. Να σκεφτείτε πως τις καταγγελίες που διαβάσατε τώρα, για πρώτη φορά, εγώ τις ακούω τώρα. Δεν έχω ανοίξει τον φάκελο γιατί εγώ είμαι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Όλο αυτό που πήγε στις εκπομπές πριν έρθει σε εμάς, δεν είμαστε καθόλου υπεύθυνοι εμείς.

Διότι άκουσα από κάποια εκπομπή ότι προσπαθούμε να συγκαλύψουμε. Καθόλου δεν θα συγκαλύψουμε! Απλά περιμένουμε με συνετό και υπομονετικό τρόπο να συγκεντρωθούν οι καταγγελίες, να κατηγοριοποιηθούν και να δούμε ποιες θα πάνε στη νομική οδό και ποιες θα οδηγήσουν το πειθαρχικό σε διαγραφή ηθοποιών», είπε μιλώντας στο Open ο κ. Μπιμπίλας.

Αυτό μπορεί να κρατήσει πολύ καιρό γιατί βιάζονται τα κανάλια. Είναι έξω από το σπίτι μου. Έρχονται μέσα στη νύχτα και χτυπάνε την πόρτα του σπιτιού μου και τρομάζω. Προετοιμάζω να μην συνεχιστεί αυτό και να μην ακούω κουδούνια στις 12 το βράδυ και να μου λένε: «μια κάμερα θα ανέβει» γιατί δεν θα ανέβει» υπογράμμισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024