Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μέρλιν Μάνσον φέρεται να είχε «δωμάτιο βιασμού»

Ο Μέρλιν Μάνσον φέρεται να είχε «δωμάτιο βιασμού»

Όλο και περισσότερες πληροφορίες εις βάρος του ροκ σταρ έρχονται στη δημοσιότητα

Η Φίμπι Μπρίτζερς παίρνει το μέρος των γυναικών που κατηγορούν τον Μέρλιν Μάνσον για μια σειρά από ακραία κακοποιητικές συμπεριφορές.

Την Πέμπτη, λίγες μέρες αφού τουλάχιστον έξι γυναίκες κατήγγειλαν τον 52χρονο Μάνσον για σεξουαλική, σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, η Μπρίτζερς αποκάλυψε ότι όταν ήταν έφηβη είχε επισκεφθεί το σπίτι του καλλιτέχνη και εκείνος της είχε δείξει ένα δωμάτιο, λέγοντάς της ότι ήταν το «δωμάτιο βιασμού».

«Πήγα στο σπίτι του Μάνσον όταν ήμουν έφηβη μαζί με κάποιες φίλες μου. Ήμουν μεγάλη θαυμάστριά του», έγραψε η 26χρονη στο Twitter. «Αποκάλεσε ένα δωμάτιο του σπιτιού του «δωμάτιο βιασμού», νόμιζα ότι ήταν απλώς κάποιο απαίσιο, ανώριμο αστείο».

«Σταμάτησα να είμαι θαυμάστριά του», πρόσθεσε. «Στηρίζω όλες τις γυναίκες που σπάνε τη σιωπή τους».

Η τραγουδίστρια στη συνέχεια υποστήριξε ότι κατά τη γνώμη της οι άνθρωποι γύρω από τον Μάνσον γνώριζαν αυτές του τις πράξεις και του έκαναν πλάτες.

«Η εταιρεία του γνώριζε, ο ατζέντης του γνώριζε, η μπάντα του γνώριζε», έγραψε. «Το να παίρνουν τώρα αποστάσεις και να παριστάνουν τους σοκαρισμένους είναι γ*μένα θλιβερό».

Λίγο νωρίτερα, η πρώην σύζυγος του Μάνσον, Ντίτα Φον Τιζ, είχε υποστηρίξει ότι η δική της εμπειρία δεν μοιάζει με εκείνη της Έβαν Ρέιτσελ Γουντ και των υπόλοιπων φερόμενων ως θυμάτων, εξηγώντας ότι ο λόγος που εκείνη αποφάσισε να χωρίσει τον Μάνσον, ήταν η απιστία του και το γεγονός ότι έκανε χρήση ναρκωτικών.

«Η κακοποίηση οποιασδήποτε μορφής ποτέ δεν υπήρξε μέρος της σχέσης μας», έγραψε η σταρ του μπουρλέσκ. «Παροτρύνω όλες εσάς που έχετε βιώσει κακοποίηση να κάνετε τα βήματα που απαιτούνται για να επουλώσετε τις πληγές σας και να βρείτε τη δύναμη να σταθείτε στα πόδια σας».

Ο Μάνσον αρνείται όλες τις κατηγορίες, όμως ήδη τόσο η δισκογραφική του όσο και η εταιρεία που τον μανατζάρει διέκοψαν τη συνεργασία μαζί του.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024