Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασιλάκος & Τσομπανίδου : Μιλούν για συγκατοίκηση και για το ενδεχόμενο γάμου

Βασιλάκος & Τσομπανίδου : Μιλούν για συγκατοίκηση και για το ενδεχόμενο γάμου

Το ζευγάρι του Bachelor μίλησε για τα επόμενα βήματα της σχέσης του.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικόλ Τσομπανίδου μίλησαν για την ζωή μετά το ριάλιτι The Bachelor και τα επόμενα βήματα της σχέσης τους.

Παρά το γεγονός ότι αρκετοί αμφισβητούν την ειλικρίνεια των συναισθημάτων τους, οι δυο τους δηλώνουν ερωτευμένοι και κάνουν σχέδια για το κοινό τους μέλλον.

Σε πρόσφατη συνέντευξή τους στο gossip-tv, όταν Παναγιώτης και Νικόλ ρωτήθηκαν αν σκοπεύουν να συγκατοικήσουν απάντησαν θετικά.

«Όταν κάνεις σχέδια ο Θεός γελάει, έτσι δεν λένε; Όλα είναι απρόβλεπτα με την κατάσταση που βιώνουμε αλλά σίγουρα σαν ζευγάρι θέλουμε να δοκιμάσουμε και την σχέση μας στην καθημερινότητα!» ήταν τα λόγια της Νικόλ ενώ ο Παναγιώτης συμπλήρωσε: «Τα επαγγελματικά μας τρέχουν και προσπαθούμε να τα συνδυάσουμε! Σίγουρα όπως όλα τα ζευγάρια σκοπεύουμε να συγκατοικήσουμε».

Όταν βέβαια η κουβέντα ήρθε στο μονόπετρο που πριν λίγο καιρό ο Παναγιώτης χάρισε στη Νικόλ και στο ενδεχόμενο γάμου το ζευγάρι εμφανίστηκε αρκετά συγκρατημένο.

«Η σχέση μας μόλις έχει ξεκινήσει κι έχει ήδη σφραγιστεί μ’ ένα δαχτυλίδι. Θέλουμε να ζήσουμε τον έρωτά μας. Δεν κάνουμε ακόμα σχέδια για το «μετά». Ζούμε το «τώρα» που για εμάς είναι ακόμα πολύ καινούριο» είπε ο Παναγιώτης.

«Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για γάμο. Θέλουμε να ζήσουμε τον έρωτά μας και να δοκιμάσουμε τις αντοχές μας σαν ζευγάρι» ήταν τα λόγια της συντρόφου του.

Το ζευγάρι δεν δίστασε να απαντήσει και σε ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με πρώην παίκτριες του Bachelor, όπως την Εριέττα που φεύγοντας από το παιχνίδι είχε δηλώσει την πρόθεσή της να διεκδικήσει τον Παναγιώτη και εκτός τηλεοπτικού σπιτιού.

«Έχει περάσει καιρός και είμαι σίγουρη ότι πλέον σκέφτεται πιο καθαρά και δεν θα θέλει να ανακατευτεί σε κάτι τόσο όμορφο που έχει δημιουργηθεί σε εμένα και τον Παναγιώτη.» ανέφερε η Νικόλ.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024