Κατερίνα Τσάβαλου : Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση – «Πάθαινα κρίσεις πανικού, μούδιαζαν όλα κι άσπριζα»
Η Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε για τη δυσάρεστη εμπειρία στο θέατρο με άνθρωπο που της έκανε δύσκολη τη ζωή στη σκηνή
Για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στον εργασιακό της χώρο αναφέρθηκε η ηθοποιός Κατερίνα Τσάβαλου.
Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» η Ελεονώρα Μελέτη και μοιράστηκε ότι έχει υπάρξει και θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, ωστόσο στάθηκε στην κακή συμπεριφορά από επικεφαλής παράστασης εξαιτίας του οποίου πάθαινε κρίσεις πανικού.
«Έχω έρθει αντιμέτωπη με σεξουαλική παρενόχληση, όπως και πολλοί. Στα ξεκινήματά μου αλλά και πιο μετά και το θεωρώ αδιανόητο ένας άνθρωπος να χρησιμοποιεί την ιδιότητά του για αυτό. Τον ξέρετε και το χειρότερο είναι ότι ήμουν σε μία παράσταση, όπου έπαιζα με κρίσεις πανικού όχι από σεξουαλική παρενόχληση αλλά από πολύ κακή συμπεριφορά πάνω στην σκηνή. Ήταν ο επικεφαλής κι έκανε διάφορους ήχους.
Κι εκτός σκηνής γίνονταν πράγματα. Έμεινα μέχρι το τέλος της παράστασης σαν επαγγελματίας αλλά πάθαινα κρίσεις πανικού, μούδιαζαν όλα κι άσπριζα. Δεν μιλάμε με αυτόν τον άνθρωπο και για να πάρω και τα χρήματά μου, όπου δημιουργούσε κι εκεί προβλήματα, μίλησε ο δικηγόρος μου. Όποιον μπορώ να διαφυλάξω από αυτόν τον άνθρωπο στον χώρο, θα το κάνω. Αν ξαναγινόταν παράσταση κι ήταν απλά μέλος κι όχι επικεφαλής, θα πήγαινα», ανέφερε η Κατερίνα Τσάβαλου.
https://www.youtube.com/watch?v=-7YT2n6cCZ0&feature=youtu.be
- Σαλαμίνα: ΕΔΕ για τον αστυνομικό που παρέσυρε 12χρονη με περιπολικό
- Φουρνιέ: «Έχουμε φτάσει πολλές φορές στην πηγή, ήρθε η στιγμή να πιούμε νερό»
- Οικοτροφείο ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης: Πόρισμα κόλαφος – Πλημμελής φροντίδα ασθενών και «χέρι» στις συντάξεις τους
- Μια πρώτη ματιά στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Κάιλι Μινόγκ
- Μάης του ’68: Οι τοίχοι έχουν αυτιά, έχουν και φωνή
- Ο Σιμεόνε παραδέχθηκε την Άρσεναλ: «Άξιζε να προκριθεί, δεν αποκλειστήκαμε λόγω διαιτησίας»
- Συνελήφθη 23χρονος που έτρεχε με 72 χλμ. με πατίνι στη Συγγρού – Δείτε βίντεο
- Τα φωτοβολταϊκά ακτίδα φωτός στην ενεργειακή κρίση – Έκθεση προβλέπει φθηνότερο ρεύμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442