Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση στον Αρχίατρο της Αγγλίας: «Ψεύδεσαι για τα κρούσματα»

Επίθεση στον Αρχίατρο της Αγγλίας: «Ψεύδεσαι για τα κρούσματα»

Ο νεαρός που τράβηξε το βίντεο ακούγεται να τον αποκαλεί «ψεύτη» και να συνεχίζει: «Ψεύδεσαι για τα κρούσματα της Covid-19 φίλε. Έλα λοιπόν, σταμάτα τα ψέματα στην τηλεόραση»

Η βρετανική κυβέρνηση καταδίκασε σήμερα την παρενόχληση του αρχίατρου Κρις Γουίτι από έναν νεαρό ο οποίος τον αποκάλεσε «ψεύτη» για όσα δηλώνει για την πανδημία.

Ο Γουίτι, ο οποίος καθοδηγεί την επιστημονική προσέγγιση στην αντιμετώπιση της πανδημίας της Covid-19 στην Αγγλία, βιντεοσκοπήθηκε να φοράει τη μάσκα του ενώ περίμενε στην ουρά, έξω από ένα κατάστημα τροφίμων στο κέντρο του Λονδίνου.

Ο νεαρός που τράβηξε το βίντεο ακούγεται να τον αποκαλεί «ψεύτη» και να συνεχίζει: «Ψεύδεσαι για τα κρούσματα της Covid-19 φίλε. Έλα λοιπόν, σταμάτα τα ψέματα στην τηλεόραση». Ο Γουίτι δεν απάντησε και συνέχισε να κοιτάζει ευθεία μπροστά. Δεν είναι σαφές πότε τραβήχτηκε το βίντεο αυτό.

«Ο Κρις Γουίτι είναι ένας εξέχων δημόσιος λειτουργός που έχει εργαστεί απίστευτα σκληρά και ακούραστα για να μας βοηθήσει να βγούμε από αυτήν την πολύ δύσκολη κατάσταση τον προηγούμενο χρόνο», σχολίασε ένας εκπρόσωπος του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον. «Είναι σαφέστατα απαράδεκτο κάποιος που έχει κάνει τόσα πολλά να υφίσταται μια τέτοιου είδους συμπεριφορά», πρόσθεσε.

Στη Βρετανία, όπως και σε πολλές άλλες χώρες, κυκλοφορούν διάφορες θεωρίες συνωμοσίας για την πανδημία, ενώ η κυβέρνηση εντείνει τις προσπάθειές της για να διαβεβαιώσει τους πολίτες ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και να εξηγήσει γιατί είναι αναγκαία τα περιοριστικά μέτρα.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024